شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

مهاجرت به استرالیا با مدارک فنی و حرفه ای

یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱

از میان روش‌های متعدد و گوناگونی که برای مهاجرت به کشور استرالیا در نظر گرفته شده، ویزای تخصص و مهارت یا همان اسکیل در میان مهاجران به سبب سهولت ورود به بازار کار این کشور و ساختن یک زندگی ایده‌آل، پرطرفدارتر شده است. برای دریافت ویزای تخصص و مهارت استرالیا از طریق مدارک فنی و حرفه ای میبایست سن کمتر از ۴۵ سال داشته باشید و همچنین به حداقل ۶۵ امتیاز نیاز خواهید داشت . آیتم های  امتیاز بندی این ویزا شامل مواردی مانند سن، میزان سابقه کار، مدرک زبان و  امتیاز تاهل یا تجرد است.

 اگر شما هم با مدرک فنی و حرفه ‌ای بدنبال راهی برای اخذ اقامت و زندگی در استرالیا هستید، خواندن این مقاله به شما توصیه می‌شود.چرا که ما در این مقاله قصد داریم، لیست مشاغل فنی و حرفه ای استرالیا و نحوه مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفه ای را مورد تحلیل و بررسی قرار بدهیم پس تا انتها همراه ما باشید.

مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا برای دارندگان مدرک فنی و حرفه ای

کسانی که دارای مدارک فنی و حرفه ‌ای از سازمان فنی و حرفه‌ ای هستند یا از هنرستان ‌های فنی فارغ التحصیل شده‌اند و علاوه بر آن تحصیلات معادل فوق دیپلم در رشته‌های فنی مرتبط را دارند، می‌توانند از طریق ویزای تخصص و مهارت استرالیا (Skilled Worker Visa )، اقدام به مهاجرت کنند.

ضمن وجود مدارک فنی حرفه ‌ای که بیانگر میزان مهارت و تخصص متقاضی است، باید حداقل ۳ سال سابقه کار تمام وقت مرتبط با مدرک تحصیلی در رشته‌های فنی و حرفه ‌ای مورد نیاز استرالیا موجود باشد.

لازم به ذکر است منظور از کار تمام وقت کاری است که حداقل ۳۸ ساعت در هفته بوده باشد. سابقه کار پارت تایم نیز به صورت تناسبی محاسبه میشود. به عنوان مثال اگر متقاضی به مدت ۲ سال ، ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار بوده باشد این مدت به عنوان یکسال کار تمام وقت برای او محاسبه میشود.

 سابقه‌ی کار برای شخصی که بدون کارفرما و به صورت خویش فرما مشغول به فعالیت بوده نیز قابل قبول واقع می‌شود؛ ولی جهت اثبات این موضوع به مدارک و ادله بیشتری احتیاج است.

به جز مدارک اثبات کننده سوابق کار، گواهینامه های دریافتی، مدارک تحصیلی به همراه ریزنمرات ، مدارک شخصی ، مدرک زبان (حداقل آیلتس ۶ در چهار مهارت) از جمله دیگر مدارکی است که در لیست اسناد مورد نیاز برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه‌ ای به استرالیا قید شده است.

با داشتن تمامی شرایط لازم برای مهاجرت و علی الخصوص در دست داشتن مدارک فنی و حرفه ‌ای، پیش از هر چیزی نیاز است تا مدارک توسط سازمان TRA بررسی شود.تا این سازمان تعیین کند که در سطح مورد نیاز شغلی، از مهارت و تخصص کافی برخوردار هستند یا خیر.

مراحل مهاجرت به استرالیا برای دارندگان مدرک فنی و حرفه ای

  1. معرفی یک شغل در مرحله اول شما باید یک شغل را جهت انجام ارزیابی انتخاب نمایید.انتخاب شما ارتباط مستقیمی با مدرک تحصیلی و تجربه کاری شما خواهد داشت، اگر شغل انتخاب شده از لیست MLTSSL یا  STSOL باشد از طریق اسسمنت عادی TRA که به نام MSA یا همان Migration Skills Assessmentشناخته میشود میتوانید اقدام کنید. طیف وسیعی از رشته های فنی حرفه ای در این لیست ها قرار دارد، از جمله در خصوص ساخت و ساز ، مکانیک خودرو و … در صورتی که شغل شما در لیست MLTSSL نباشد و فقط در لیست STSOL باشد، جهت مهاجرت به استرالیا میبایست  از طریق دریافت اسپانسری از سوی یک ایالت اقدام نمایید. اکثر ایالت ها در برنامه مهاجرت ایالتی خود، مشاغل فنی را قرار داده اند.
  2. ارزیابی مهارت اولین قدم جهت اقدام برای مهاجرت، انجام ارزیابی مناسب با رشته در استرالیا می باشد.

تعیین راه درست اندکی سخت خواهد بود و به عوامل مختلفی از جمله مدرک فنی حرفه ای ، پاسپورت کشور و هرآنچه که در استرالیا  یا خارج از آن اموخته اید، بستگی دارد.راه های اصلی شامل موارد زیر می باشد:  آزمون عملی :اگر شما دارای مدرک فنی حرفه ای می باشید، باید از طریق آزمون عملی اقدام نمایید.( برای افرادی که پاسپورت ایران را دارند فقط برخی رشته ها نظیر جوشکاری، نجاری، کابینت سازی، آشپزی، آرایشگری و … نیاز به آزمون عملی دارد) شما باید مدارکی دال بر داشتن حداقل ۳ سال تجربه کاری در زمینه شغلی تان ارائه دهید.

  1. ارزیابی مدارک

این ارزیابی توسط سازمان ” TRA” انجام شده و نیازمند ارائه مدرک فنی رسمی ، مدرک دانشگاهی یا صلاحیت حرفه ای می باشد.همچنین شما ملزم به ارائه حداقل ۳ سال سابقه کاری بوده، که ۱۲ ماه آن پیش از اقدام برای اخذ ویزا می باشد.

مدارک زیر برای قسمت مدارک تحصیلی/گواهینامه میبایست به TRA ارائه گردد:

دانشنامه تحصیلی، ریزنمرات تحصیلی، گواهی نهایی کاراموزی به همراه قرارداد کارآموزی

موارد زیر مورد قبول TRA برای قسمت ارزیابی مدارک تحصیلی/ گواهینامه ها نیستند:

مجوزهای شغلی/ جواز کسب

گواهی آزمون های آزاد در مراکز غیر رسمیگواهی دوره های کوتاه مدت (مثلا دوره های یک روزه )

گواهی دوره های ناتمام

مدارک زیر برای قسمت سوابق کاری میبایست به TRA ارائه گردد:

گواهی اشتغال به کار (همراه با شرح وظایف استاندارد)

مدارک اثبات کننده پرداخت حقوق ( مثل فیش حقوقی، قرارداد، پرینت حساب بانکی و …)

 در صورت عدم ارائه مدارک درست و دقیق به سازمان TRA، امکان رد شدن پرونده شما وجود خواهد داشت. بنابراین در ارائه مدارک دقت کافی را به عمل آورید.

بررسی کامل سازمان ارزیابی مدرک TRA استرالیا

گرچه گفته شد که مسیر فنی و حرفه ‌ای برای متقاضیان، مسیر ساده ‌تری است ولی اقدام از این روش و ارزیابی مدارک توسط سازمان TRA پیچیدگی ‌های خاص خودش را نیز دارد.

در واقع متخصصان حرفه‌ ای نیاز دارند تا مدارک خود را جهت اسسمنت یا همان ارزیابی به سازمان TRA ارسال کنند. TRAمخفف Trades Recognition Australiaیک سازمان دولتی است که در پروسه ی مهاجرت افراد به استرالیا مسئولیت ارزیابی بیش از ۱۳۰ رشته فنی را بر عهده دارد. این سازمان از هر شخصی، بسته به نوع مشاغل، مدارکی را جهت ارزیابی مطالبه می ‌کند .

به طور عمومی این مدارک شامل مدارک دانشگاهی، سوابق شغلی، گواهینامه‌های آموزشی، مدارک فنی و حرفه ‌ای و حتی اسناد و مدارک تصویری، کار آموزی یا صلاحیت های حرفه ای، فیلم و مصاحبه می‌ شود.

لازم به ذکر است که متقاضیان داخل استرالیا باید قبل از ارسال درخواست به Trades Recognition Australia از وزارت امور داخلی نامه ی تاییدی مبنی بر اینکه برای دریافت ویزای خود نیاز به ارزیابی مهارت از طریق این سازمان را دارند، دریافت کنند که خود شامل چهار مرحله می باشد:

  • ( PSA ) ارزیابی مهارت های موقت
  • ( JRE ) استخدام فرد آماده به کار
  • ( JRWA ) ارزیابی محل کار فرد آماده به کار
  • ( JRFA ) ارزیابی نهایی فرد آماده به کار

انواع مشاغل در سازمان TRA

شغل های بسیار زیادی در سازمان TRA وجود دارد که حتی متقاضیان از وجود آنها بی اطلاع هستند، شغل هایی از قبیل نانوایی و مکانیک خودرو که شرایط برای این افراد بسیار راحت تر از آن چیزی است که تصور می کنند. سازمان TRA بر مبنای مشاغل متقاضیان، به چند طریق ارزیابی مدارک را انجام می‌دهد.

(Offshore Skills Assessment Program (OSAP

اگر رشته و شغل داوطلبان در دسته مشاغل بنا، کابینت ساز، نجار، نصاب، آشپز، شکل دهنده فلز، تنظیم کننده جوشکار، آرایشگر، خدمات نجاری، سازنده دیگ بخار، ریخته گری با ماشین آلات فلزی، شکل دهنده فلزات، قناد، جوشکار فشار قوی، شکل دهنده ورقه‌ های فلزی در کارگاه، سازنده ابزار و جوشکاری قرار ‌گیرد، ارزیابی مدارک از طریق OSAP انجام می‌ شود.

شرایط گرفتن ارزیابی در مشاغل OSAP:

داشتن حداقل مدرک کاردانی یا کارشناسی در مقطع دانشگاهی و  مدارک فنی و حرفه‌ای با سابقه ۹۰۰ ساعت فعالیت، برای دریافت ارزیابی در مشاغل OSAPنیاز است.

زبان انگلیسی در حالت اقدام از طریق OSAP مورد نیاز نمی ‌باشد. هر چند که پس از دریافت تاییدیه اولیه، مصاحبه ‌ای تخصصی به زبان انگلیسی تحت نظر سازمان VETASSESSانجام می‌شود؛ بصورتی که حتی متقاضی اجازه کمک گرفتن از مترجم را ندارد.

Migration Skills Assessment (MSA)

متقاضیان در رشته و مشاغلی همچون تکنسین برق، تاسیسات مکانیکی، مکانیک خودرو و… مشمول ارزیابی مدارک در MSA می ‌شوند. یا به نوعی، برای رشته ‌هایی که جز مشاغل  ارزیابی شده در گروه OSAP نمی ‌شود، ارزیابی مدارک از روش MSA صورت می ‌گیرد.

شرایط گرفتن ارزیابی در مشاغل MSA:

ارزیابی در مشاغل MSA بدون نیاز به مدرک زبان صورت می ‌گیرد. حتی برای این دسته مشاغل، مصاحبه تخصصی نیز در نظر گرفته نشده. همچنین در ارزیابی این دسته مشاغل، حداقل مدرک کاردانی معادل با مدارک استرالیا مورد نیاز می‌ باشد.

برنامه آمادگی به کار (Job Ready Program)

این برنامه برای آن دسته از دانشجویان بین المللی که مدرک فنی را در استرالیا به اتمام رسانده اند، در دسترس خواهد بود. به طور کلی این برنامه نیازمند مدارک سطح ۳ یا بالاتر خواهد بود.

دو قدم مهم جهت انجام این برنامه وجود دارد:در قدم اول شما می توانید با نشان دادن شواهدی دال براخذ مدرک فنی مربوطه در استرالیا و حداقل ۳۶۰ ساعت کار مرتبط با آن یک ارزیابی موقت دریافت نمایید. همچنین می توانید از طریق این ارزیابی، جهت دریافت ویزای کار موقت فارغ التحصیلان ساب کلاس ۴۸۵ اقدام کنید.

 

ویزای استرالیا برای دارندگان مدارک فنی و حرفه ای

پس از عبور موفقیت ‌آمیز از مرحله ارزیابی و دریافت تاییدیه از سازمان TRA، حال نوبت به مرحله اخذ ویزای تخصص و مهارت استرالیا برای دارندگان مدارک فنی و حرفه‌ ای فرا می ‌رسد.

این قبیل افراد به جهت تخصص و مهارتی که دارند، می‌توانند از زیرگروه‌های ویزای تخصص و مهارت استرالیا، یعنی ویزاهای مهارتی همچون ۱۸۹، ۱۹۰، ۴۹۱ اقدام کنند. که از این میان ویزای کار ۱۸۹ گزینه‌ی بهتری برای مهاجرت و اخذ اقامت بشمار می ‌رود. چرا که سابکلاس ۱۸۹ یا بعبارتی ویزای  Skilled Independent Visaیک ویزای کاری مستقل است که اقامت دائم استرالیا را به منظور کار و تحصیل در هر نقطه از استرالیا، برای متقاضی ممکن می‌ کند. بدون نیاز به اینکه شخص، مورد حمایت مالی و یا حتی اسپانسر قرار بگیرد.

برای ساب کلاس ۱۸۹ از سیستم امتیازبندی ویزای تخصص و مهارت استفاده می ‌شود. در این سیستم که نحوه امتیاز بندی بر مبنای شرایطی همچون سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار و… تنظیم شده است، متقاضی برای قبولی باید حداقل ۶۵ امتیاز را کسب کند.

البته باید توجه شود که سایر متقاضیان جهت اخذ ویزاهای مهارتی ۱۹۰ و ۴۹۱ هم می‌ بایست از طریق سیستم امتیاز بندی استرالیا اقدام کنند.

سیستم امتیاز بندی مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تخصص و مهارت

در قدم اول نیازمند کسب حداقل ۶۵ امتیاز خواهید بود.

کسب امتیاز به عوامل زیر بستگی دارد:

  • سن
  • مدرک تحصیلی
  • تجربه کاری مرتبط ( کسب امتیاز بیشتر با داشتن تجربه کاری در استرالیا  )
  • میزان توانایی در زبان انگلیسی
  • وضعیت تاهل
  • مدرک زبان
  • داشتن اسپانسر ایالتی یا خانوادگی

جدول امتیاز بندی برای ویزای کار

سن:

محدوده سنی امتیاز
بین ۱۸ تا ۲۴ سال ۲۵ امتیاز
بین ۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰ امتیاز
بین ۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز
بین ۴۰ تا ۴۴ سال ۱۵ امتیاز

تحصیلات: ( ارزیابی شده معادل مدارک استرالیا )

مدرک تحصیلی امتیاز
مدرک دکترا یا کارشناسی ارشد ۲۰امتیاز
مدرک لیسانس از دانشگاه های سکشن یک ۱۵امتیاز
مدرک فوق دیپلم و لیسانس از دانشگاه های سکشن ۲ ۱۰امتیاز
مدرک دیپلم ۱۰امتیاز

سابقه تحصیلات تخصصی در استرالیا :

مدرک تحصیلی از یک موسسه آموزشی در استرالیا امتیاز
مدرک دکترا یا کارشناسی ارشد (پژوهش محور) ۱۰ امتیاز
مدرک دیپلم یا گواهی فنی حرفه ای ۵ امتیاز

سابقه تحصیل در یکی از مناطق استرالیا

مدرک تحصیلی از یک موسسه آموزشی محلی در یکی از استان‌های استرالیا امتیاز
مدرک دیپلم و یا گواهی فنی ۵ امتیاز

مدرک زبان انگلیسی

دانش زبان انگیسی امتیاز
مدرک IELTS 6، TOFEL 64، PTE 36، OET C، CAMBRIDGE 154 ۰ امتیاز
مدرک IELTS 7، TOFEL 98، PTE 65، OET B، CAMBRIDGE 185 ۱۰ امتیاز
مدرک IELTS 8، TOFEL 113، PTE 79، OET A، CAMBRIDGE 200 ۲۰ امتیاز

عضویت در انجمن زبان

مدرک امتیاز
داشتن گواهینامه مهارت ترجمه از NAATI

یا گواهینامه فعالیت در سطح حرفه‌ای انجمن‌های زبان

 

۵ امتیاز

 

سابقه کار خارج از استرالیا:

مدت زمان امتیاز
کمتر از ۳ سال ۰ امتیاز
بین ۳ تا ۵ سال ۵ امتیاز
بین ۵ تا ۸ سال ۱۰ امتیاز
بالای ۸ سال ۱۵ امتیاز

سابقه کار در داخل استرالیا

مدت زمان امتیاز
کمتر از ۱ سال ۰ امتیاز
۱ الی ۳ سال ۵ امتیاز
۳ الی ۵ سال ۱۰ امتیاز
۵ الی ۸ سال ۱۵ امتیاز
بالای ۸ سال ۲۰ امتیاز

سابقه کار حرفه‌ ای در استرالیا

مدت زمان امتیاز
۱ سال سابقه کار در رشته‌های مهندسی، IT و حسابداری ۵ امتیاز

امتیازات همسر

مشخصات امتیاز
افراد مجرد یا کسانی که همسرشان شهروند استرالیا است. ۱۰ امتیاز
همسر با داشتن شرایط سن، سابقه کار و دانش زبان، متقاضی اخذ همین ویزا باشد. ۱۰ امتیاز
همسر با سطح زبان Competent متقاضی اخذ همین ویزا باشد. ۵ امتیاز
سیستم  EOI

پس از کسب امتیازات لازم، می توانید جهت تکمیل فرم  EOI اقدام نموده، و برای ورود به مرحله بعد ابتدا میبایست از سیستم SkillSelect ، دعوت نامه دریافت نمایید.

Nomination ایالتی ( اختیاری )

در صورتی که شغل شما در لیست MLTSSL نباشد،پس از تکمیل فرم  EOI  میبایست جهت Nomination ایالتی اقدام نمایید. هر ایالتی معیارهای مختص به خود را دارد .اما به طور کلی هر ایالتی نیازمند تجربه کاری، توانایی در زبان انگلیسی و ارائه تعهد جهت زندگی در آن ایالت می باشد.

Visa Application

زمانی که دعوت نامه را از سوی SkillSelect دریافت نمودید، پس از آن ۶۰ روز جهت Lodge کردن پرونده تان فرصت خواهید داشت.شما نیازمند ارائه مدارکی هستید که در EOI ادعا کرده اید.بنابراین دقت در تکمیل EOI بسیار مهم می باشد.شما و تمامی اعضای خانواده تان ملزم به انجام تمامی آزمایشات پزشکی و ارائه نامه عدم سو پیشینه میباشید.پس از اخذ ویزا، از زمان انجام این آزمایشات،بین ۱ تا ۱۲ ماه (بسته به ویزا) فرصت خواهید داشت که اولین ورود تان به استرالیا را ثبت نمایید.

مشاغل فنی و حرفه ‌ای مورد نیاز استرالیا

عنوان ‌های شغلی بسیاری در لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا وجود دارد که از این بین، یکسری از عنوان‌های شغلی بواسطه‌ی داشتن مدرک فنی و حرفه ‌ای قابل پذیرش هستند.

هم اکنون متخصصان رشته‌های فنی ذیل که مدارک خود را اخذ نموده ‌اند، در استرالیا مورد تایید و نیاز هستند:

  • متخصصان اتومبیل (مکانیک، برق، نقاشی، صافکار)
  • متخصص در حوزه مشاغل برق (برق صنعتی و عمومی)
  • متخصص جوشکاری
  • صنعت چوب (نجاری و کابینت سازی)
  • مشاغل مربوط به رستوران‌ها (آشپز و…)
  • آرایشگرها
  • لوله کشی
  • مشاغل مربوط به رشته‌های کامپیوتری

در برخی رشته ها مصاحبه و آزمون حضوری در خاک استرالیا برگزار می گردد (مثل رشته جوشکاری) که در این مورد فرد باید با اخذ یک ویزای توریستی برای زمان مصاحبه و آزمون در خاک استرالیا حضور داشته باشد. بدیهی است سطح قابل قبول زبان انگلیسی جهت موفقیت در این آزمون مورد نیاز است.

مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفه‌ ای آرایشگری

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص آرایشگری با ارائه ساب کلاسهای ویزای مهارت شغلی، انواع مختلفی دارد. آرایشگران با مهارت و دارای مدرک فنی و حرفه‌ ای آرایشگری، در بازار کار استرالیا می ‌توانند به راحتی درآمد خوبی داشته باشند. برای آرایشگران نسبت به میزان تجربه کاری که دارند، وظایف گوناگونی در نظر گرفته شده که می‌توانند در طیف گسترده‌ ای در این زمینه فعالیت کنند و البته درآمد بالایی نیز داشته باشند.

طبق اطلاعات موجود در سایت Seek (بزرگترین سایت کاریابی استرالیا)، میانگین درآمد آرایشگران سالن‌های آرایشگری در استرالیا، چیزی در حدود ۲۸.۲۱ دلار در ساعت و ۵۵ هزار دلار در سال می‌ باشد. درآمد مدیران سالن های آرایشگری در استرالیا با ۵ تا ۹ سال سابقه کاری در حدود $۳۶,۹۸۷ – $۶۴,۵۶۴  دلار استرالیا در سال می باشد.

 

 

پروسه مهاجرت آرایشگران به استرالیا:

آرایشگران دارای مدارک دانشگاهی و فنی و حرفه ‌ای، در وهله اول نیاز دارند تا مدارک خود را از طریق سازمان TRA مورد ارزیابی قرار دهند.

پس از دریافت تاییدیه مثبت از این سازمان، باید در یک مصاحبه‌ی فنی شرکت کنند. بدیهی است که داشتن سطح قابل قبولی در زبان انگلیسی، برای پیشبرد بهتر این مصاحبه و موفقیت در این آزمون ضروری است.

البته در برخی از رشته‌ها، مصاحبه و آزمون حضوری در خاک استرالیا برگزار می ‌گردد. (مثل رشته جوشکاری) که در این مورد فرد باید با اخذ یک ویزای توریستی برای زمان مصاحبه و آزمون در خاک استرالیا حضور داشته باشد.

با گذر از این مراحل، متقاضی به مرحله درخواست دعوتنامه و ویزای کار استرالیا (انواع ویزاهای مهارت شغلی) ورود پیدا می ‌کند.

مرحله ‌ای که طبق معیارهای مشخص شده‌ای، شرایط او را در سیستم امتیاز بندی، مورد بررسی قرار می ‌دهد. طبق این سیستم حداقل امتیاز لازمی که باید کسب کند، ۶۵ امتیاز می‌ باشد.

با کسب این میزان امتیاز لازم و موفقیت در دریافت دعوتنامه، فرصت اقدام برای اخذ ویزا فرا می ‌رسد. این فرصت تنها به مدت ۶۰ روز است و فرد باید در این مدت رسید پرداخت هزینه‌ ها را به همراه سایر مدارک و فرم ‌های درخواست به اداره مهاجرت استرالیا ارسال نماید.

کلام آخر:

بدون شک کشور استرالیا با وجود برخورداری از شرایطی عالی جهت کار، اقتصادی پویا و پایین بودن نرخ بیکاری، می‌تواند یکی از بهترین گزینه ‌های مهاجرت کاری باشد؛ بخصوص که اگر شما دارای مدرک فنی و حرفه ‌ای باشید. چرا که موقعیت و فرصت های شغلی که در کشور استرالیا برای متخصصان فنی در نظر گرفته شده، کمک می‌کند تا در شرایط راحت‌ تری، زمینه مهاجرت و اقامت را برای خود و خانواده ‌شان فراهم کنند.

پس اگر استرالیا را کشوری مناسب برای مهاجرت کاری می‌دانید و می‌خواهید اطلاعاتی در زمینه اخذ این ویزا و جدول امتیاز بندی داشته باشید، کافی است که با مشاوران مهاجرتی یونیک ویزا تماس بگیرید تا با بررسی شرایط‌تان، بهترین راهکار را برای مهاجرت کاری به شما ارائه دهند.

About مهدی کیوانی

مهدی کیوانی هستم، وکیل سازمان مهاجرتی یونیک ویزا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ویکتوریا و دارای مجوز فعالیت از سازمان مارا (Migration Agents Registration Authority )، با شماره ثبت MARN 2217813 میباشم. در طول سالهای متوالی فعالیت در حوزه اخذ ویزاهای استرالیا تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا بهترین خدمات را به کلاینت های گرامی ارائه دهم. تمامی پرونده‌های موکلین مستقیماً زیر نظر اینجانب بررسی میگردد تا درخواست ویزا مطابق به روز ترین قوانین و با کمترین میزان ریسک ثبت گردد.
در مقالاتی که منتشر میکنم سعی دارم تا اطلاعات مهم و اصلی که برای مهاجرت نیاز دارید را بصورت رایگان و موثق در اختیارتان قرار بدهم.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران
  • محسن پنجشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۱

    سلام برای شغلهای رانندگی با موتور و ماشین آیا راهی هست برای مهاجرت به استرالیا

  • hashmylany@gmail.com شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

    خوب و خیلی عالی ممنون از شما و مدیر سایت تان

  • Farnoosh سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳

    سلام.با رشته مراقبت های پوستی فنی حرفه ای آیا امکان گرفتن ویزای کاری در استرالیا وجود دارد؟

    • مهدی کیوانی یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳

      سلام وقت بخیر
      اگر جاب آفر داشته باشید بله