شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

ویزای استارت آپ استرالیا

استرالیا همیشه کشوری پیشرو در جذب افراد خلاق و نخبه بوده است. وجود استارت آپ ها به عنوان مفاهیم نوظهور در تمام نقاط جهان معادلات ثبت شرکت و کارآفرینی را با متغیرهای جدیدی به چالش کشیده است و استرالیا نیز از این قاعده مستثنی نیست. در سال های اخیر استرالیا با جذب استعدادهای سراسر جهان این کشور را به یکی از خوش آوازه ترین مقاصد استارتاپی دنیا تبدیل کرده است. مسئولین کشور استرالیا قصد دارند تسهیلاتی در اختیار کارآفرینان قرار دهند تا بتوانند ایده های خود را در استرالیا تجاری سازی کنند، شما نیز اگر ایده های نوآورانه دارید و به دنبال مهم ترین اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ استرالیا هستید این مقاله را از دست ندهید. ما در اینجا قصد داریم تا به هر آنچه مربوط به ویزای استارتاپ استرالیا از قبیل نحوه راه اندازی استارتاپ، جدید ترین شرایط سال ۲۰۲۳، مراحل اخذ این ویزا، مدارک مورد نیاز و هر آنچه که در این مسیر نیاز دارید بپردازیم. 

ویزای استارتاپ استرالیا چیست؟

استارت ‌آپ‌ها کسب ‌وکارهایی با ایده‌های جدید هستند که معمولاً کسب‌ وکارهای دانش‌ بنیان نامیده می‌شوند. به عبارت دیگر، کسب و کارهای دانش بنیان به سرمایه بسیار کمتری نسبت به کسب و کارهای عادی نیاز دارند. ویزای استارت آپ استرالیا که به آن ویزای ۱۸۸E نیز گفته می شود، ویزایی ۵ ساله بوده که قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم را نیز دارد. اخذ ویزای استرالیا و به دنبال آن اقامت دائم استرالیا یکی از مواردی است که با ثبت ویزای استارت آپ می توان به آن دست یافت. معمولا افرادی که از طریق روش های مختلف مهاجرتی وارد استرالیا می شوند به دنبال اخذ اقامت دائم این کشور هستند، به همین دلیل می توان مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ استرالیا را روشی بسیار مناسب دانست. با این ویزا می توانید به مدت ۵ سال در این کشور اقامت داشته باشید، اما پس از ۳ سال متقاضی می تواند برای اقامت دائم استرالیا اقدام کند. اگر قصد مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ در استرالیا را دارید، ابتدا باید شرایط این ویزا را داشته باشید سپس اگر واجد شرایط هستید برای اخذ آن درخواست دهید در ادامه به بررسی این شرایط خواهیم پرداخت.

ویزای استرالیا

شرایط اخذ ویزای استارتاپ استرالیا ۲۰۲۳

اگر قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ را دارید باید جدیدترین شرایط اخذ این ویزا را به طور کامل رعایت کنید، برای اخذ ویزا استارتاپ داشتن شروط زیر الزامی است :

  • نامزد شدن از سوی دولت ایالتی یا منطقه ای
  • سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۵۵ سال باشد (در برخی موارد اگر ایده کارافرینی متقاضی دارای مزایای اقتصادی استثنایی باشد ممکن است ایالت از شرط سنی وی نیزصرفنظر کند.)
CAE PTE Academic TOEFL iBT OET IELTS
۱۶۹ در هر چهار مهارت ۵۰ در هر چهار مهارت Listening : 12
Reading : 13
Writing : 21
Speaking : 18
B در هر چهار مهارت ۶ در هر چهار مهارت
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی، داشتن آیلتس ۶ یا نمره ۵۰ PTE یا معادل آن در آزمون های مورد قبول دیگر ( نمره ۴.۵ برای همراهان بالای ۱۸ سال )
  • وجود سابقه شغلی یا تحصیلی مرتبط با ایده استارتاپ حداقل ۳ سال ( داشتن رزومه ای مناسب که دانش شما درباره ایده نوآورانه شما در آن مشهود باشد.)
  • بودجه مورد نیاز جهت سرمایه گذاری ( ۲۰۰ هزار دلار استرالیا )
  • راه اندازی استارتاپ یا ایده ی نوآورانه ی خود بعد از ورود به استرالیا
  • تجاری سازی یک محصول یا سرویس در استرالیا
  • توسعه یک شرکت یا کسب و کار در استرالیا

به عبارت ساده تر, پیشنهاد تجاری یا بیزینس پلن متقاضی باید به وضوح نشان دهد که چگونه ایده نوآورانه وی به نفع ایالت است و اینکه چگونه قصد دارد محصول/ خدمات خود را تجاری کند یا بیزینسی که در استرالیا وجود دارد را توسعه دهد. ناگفته نماند که هر ایالت برای دعوت نامه و پذیرش شرایط مختص به خود را دارد که متقاضی می بایست بر اساس ایالت مورد نظر خود آن ها را بررسی کند و در صورت دارا بودن آنها جهت اخذ ویزا اقدام کند، برای صرفه جویی در وقت و هزینه خود حتما با مشاورین و متخصصین یونیک ویزا در ارتباط باشید. 

مراحل اخذ ویزای استارتاپ استرالیا ۲۰۲۳

برای دریافت ویزای استارت آپ در مرحله نخست ابتدا بایستی موافقتنامه سازمان یا شرکتی (بعنوان ساپورتر) با بیزینس پلن پیشنهادی در هر ایالتی که مدنظر متقاضی باشد و بالتبع دعوتنامه ازهمان ایالت را دریافت نماید. لازم به ذکر است که هر یک از ایالتهای استرالیا فارغ از شرایط یکسان اداره مهاجرت شرایط خاصی را برای این ویزا اعلام و لحاظ می کنند.

بیزینس پلنهایی که در حوزه هایی چون توریسم، جذب دانش آموز و دانشجوی خارجی، صنایع دفاعی، صنایع غذایی، های تک ( وابسته به تکنولوزی جدید)، حوزه پزشکی و سلامت، انرژی و معدن، صنایع فضایی، نوآوری در حوزه هنر( شامل طراحی در تبلیغات، موزیک، سینما، مد و حتی صنایع دستی) باشند از اولویت بیشتری برخوردار خواهند بود.
در مقابل برخی از فعالیتها به اندازه کافی نوآورانه تلقی نمی شوند ونمی توانند از ایالت پذیرش دریافت کنند از جمله فعالیتهای مربوط به حوزه ساخت و ساز، استخدام نیروی انسانی و یا فرانچایزری که موجود و در حال کار است یا حالتی که متقاضی می خواهد شعبه یا فرانچایز ایجاد کند.

در مرحله بعد از دریافت دعوتنامه متقاضی حداکثر ۶۰ روز فرصت دارد مدارک خود را برای اداره مهاجرت استرالیا ارسال نماید تا در خصوص صدور ویزا تصمیم گیری شود. پروسه ی بررسی مدارک در اداره مهاجرت به صورت میانگین یکسال و نیم زمان می برد. مابقی مراحل اداری را زیر نظر وکیل مهاجرت استرالیا، بر اساس ایالت مورد نظر و قوانین مرتبط با این ویزا طی خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ استرالیا 

مدارک اصلی اخذ ویزای استارت آپ استرالیا عبارتست از :

  • مدارک هویتی از قبیل پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی
  • مدرک آیلتس ۶ یا نمره قبولی معادل آن در آموزن های دیگر
  • ارائه تمامی مدارک پزشکی
  • ارائه طرح کسب و کار ( بیزنس پلن )
  • تکمیل و ارسال فرم اظهارعلاقه ( EOI – Expression Of Interest )
  • مدارک و مستندات گردش مالی ( تمکن مالی جهت راه اندازی کسب وکار)
  • ارائه مدارک طرح کسب وکار از فعالیت های استارت آپی پیشنهادی

همچنین اگر متقاضی قصد مهاجرت به همراه خانواده از طریق ویزای استارت آپ استرالیا را دارد، باید مدارکی از قبیل مدارک هویتی فرزندان، گواهی ازدواج برای همسر، صورت حساب بانکی مشترک با همسر و … را ارائه کند.

هزینه ویزای استارتاپ چقدر است؟

هزینه ویزای استارت آپ استرالیا به صورت دلاری می باشد و در همان ابتدا از شما دریافت می شود.
اصلی ترین هزینه هایی که متقاضی بایستی به اداره مهاجرت استرالیا در سال ۲۰۲۳ پرداخت نماید به صورت زیر می باشد :

  • متقاضی اصلی : ۴۱۱۵ دلار استرالیا
  • همراه ایشان (افراد بالای ۱۸ سال) هر کدام : ۲۰۶۰ دلار استرالیا
  • فرزندان (افراد زیر ۱۸ سال) هرکدام  : ۱۰۶۰ دلار استرالیا
  • هزینه هایی که مربوط به ترجمه مدارک و یا هزینه دفاتر مهاجرتی و وکیل مهاجرت را نیز در نظر داشته باشید
  • اگر چنانچه متقاضی نتواند مدرک آیلتس با نمره مورد نظر را به اداره مهاجرت استرالیا ارائه دهد مستلزم پرداخت هزینه ای برابر ۲۸۹۰ دلار استرالیا خواهد بود

* نکته قابل توجه اینکه این هزینه ها همگی قابل تغییر می باشند و در طی سال های آینده امکان دارد دستخوش تغییرات شوند.

مزایای ویزای استارتاپ استرالیا 

شما با داشتن ویزای استارت آپ استرالیا ( ساب کلاس e188 ) می توانید از مزایای زیر بهره مند شوید :

  • اعضای خانواده خود را همراه خود به استرالیا ببرید، با دریافت این ویزا متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را به استرالیا ببرد
  • در صورت برآورده کردن شرایط مورد نظر، جهت اخذ اقامت دائم و دریافت ویزای ۸۸۸ استرالیا درخواست دهید
    (اقامت دائم خود پیش زمینه ای در راستای شهروندی و اخذ پاسپورت استرالیا به عنوان یکی از معتبرترین پاسپورت های جهان)
  • هنگام ثبت پرونده خود میتوانید داخل یا خارج از استرالیا باشید
  • شروع کسب و کار در استرالیا بدون نیاز به سرمایه اولیه بالا که متقاضی میتواند بالا سرمایه اندک فعالت خود را دراسترالیا آغاز کند
  • حمایت دولت استرالیا و کمک های مالی برای راه اندازی استارت آپ ها

برخی از مزایای ویزای استارت آپ استرالیا در مقایسه با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی :

  • در ویزای استارت آپ روند امتیاز بندی معمولی که در ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی وجود دارد ، لحاظ نمیگردد.
  • در ویزای استارت آپ نیازی به داشتن کسب و کار با گردش مالی بالا نیست
  • هزینه ی ویزا اپلیکیشن ویزای استارت آپ کمتر از ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی می باشد

تفاوت ویزای کار آفرینی با ویزای استارتاپ استرالیا؟
آیا ویزای استارتاپ استرالیا با ویزای سرمایه گذاری تفاوت دارد؟
آیا ویزای استارتاپ همان ۱۸۸ است؟ 

هر ۳ سوال بالا فقط یک جواب دارد، در واقع تفاوت اصلی ویزای ۱۸۸ که همان ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری است با ویزای استارت آپ ساب کلاس e188 در این است که در واقع ویزای استارتاپ همان ویزای زیر کلاس ۱۸۸ می باشد اما بر اساس ایده نوآورانه شخص متقاضی بنا شده است.
شخص متقاضی باید سرمایه خود که به نسبت مابقی زیر کلاس های ۱۸۸ بسیار اندک می باشد را در ایده نوآورانه خود صرف کند، در نهایت می توان ویزای استارتاپ را زیر مجموعه ویزا سرمایه گذاری استرالیا قرار داد و تنها تفاوتش در این است که بخش ایده و نوآوری نسبت به سرمایه گذاری پررنگ تر است. ویزاهای سرمایه گذاری دارای ۵ زیر شاخه است:

  1. Business Innovation Stream -188A
    نوآوری در کسب و کار
  2. Investor Stream -188B
    سرمایه گذاری عادی
  3. Significant Investor Stream -188C
    سرمایه گذاری کلان
  4. Premium Investor Stream -188D
    سرمایه گذاری تضمینی
  5. Entrepreneur Stream -188E
    کارآفرینی یا استارت آپ

*اگر ایده ی نوآورانه ای برای راه اندازی بیزینس در استرالیا ندارید و یا دریافت مدرک آیلتس با نمره ۶ برایتان مقدور نیست پیشنهاد می کنیم از طریق ویزای کارآفرینی اقدام نمایید. این ویزا جزو ویزاهای اولویت دار اداره مهاجرت استرالیا بوده و شانس موفقیت بالایی دارد.

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

مدت زمان صدور ویزا استارتاپ

در مورد مدت زمان صدور ویزای استارت استرالیا باید گفت که زمان مشخص و دقیقی برای صدور آن نمی توان اعلام کرد، زیرا مراحل ارزیابی مدارک ارسالی متقاضی تا زمان پذیرش درخواست توسط دولت و اداره مهاجرتی استرالیا به عوامل زیادی بستگی دارد.
اما با توجه به مطالبی که در سایت مهاجرت استرالیا آمده است، می توان آن را بین ۳ تا ۷ ماه در نظر گرفت. طبق اطلاعات ارائه شده رسیدگی به ۹۰ درصد درخواست های این نوع ویزا هفت ماه زمان می برد. البته زمان پردازش می تواند بیشتر از این مدت و تا دو سال طول بکشد.

نحوه تبدیل استارتاپ استرالیا به دائم

پس از اخذ ویزا و ورود به استرالیا با پیاده سازی ایده نوآورانه خود موفق به اخذ اقامت دائم برای خود و سایر همراهان خویش خواهد شد. شروط مورد نیاز برای تبدیل ویزای استارت آپ استرالیا به اقامت دائم :

برای دریافت اقامت دائم از طریق این ویزا میبایست شروط زیر وجود داشته باشد :

  • سه سال از زمان اخذ ویزا گذشته باشد
  • دو سال از زمان ایجاد بیزینس نوآورانه متقاضی در استرالیا گذشته باشد و وی در این دو سال در استرالیا حضور داشته باشد
  • ثبت موفقیت آمیز فعالیت ها، چه به تنهایی و چه به صورت مشارکتی با کسب و کاری که دارای فعالیت های کارآفرینی است.

برای بررسی بیزینس به عنوان یک بیزینس موفق و قابل قبول جهت دریافت اقامت دائم می بایست یکی از حالت های زیر لحاظ شده باشد :

  • بیزینس دارای  حداقل دو شاخص موفق کلیدی باشد  key success factors 

شاخص‌های موفقیت (key success factors) تعیین‌شده از سوی دولت استرالیا شامل موارد زیر هستند:

  1. استخدام حداقل ۲ کارمند که شهروند استرالیا باشند و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند
  2. گردش مالی بیزینس حداقل ۳۰۰ هزار دلار در سال باشد (رسیدن به درآمد ۳۰۰ هزار دلار در سال)
  3. بیزینس دارای ثبت اختراع یا موارد مشابه باشد
  4. دریافت بودجه/فاند به صورت متوالی یا جذب سرمایه گذاری رو به رشد در بیزینس
  5. مشارکت داشتن با دانشگاهی در استرالیا ( پروژه دانشگاهی )
  6. فروش یک پروژه کارافرینی نوآورانه (ایده ی نوآورانه) به مبلغ حداقل ۲ میلیون دلار استرالیا

  • بیزینس دارای سه شاخص حمایت ‌کننده موفقیت باشد supporting success factors
    شاخص‌های موفقیت اضافه (supporting success factors) تعیین‌شده از سوی دولت استرالیا شامل موارد زیر هستند:
  • تطبیق فعالیت نوآورانه متقاضی با سایر بخش های بیزینس
  • دریافت تأییدیه موفقیت از نماینده ایالت یا منطقه ای که کسب و کار نوآورانه ی متقاضی در آن فعال بوده
  • دریافت اسپانسرشیپ از اتحادیه ها یا صنایع (corporate sector)
  • راه اندازی حداقل یک بیزینس دیگر (به جز بیزینس اصلی متقاضی) و یا مشارکت در دو بیزینس دیگر
  • دریافت جوایز یا تقدیر رسمی
  • افزایش و یا مشارکت سرمایه های اجتماعی (Social Capital)

کلام آخر

استرالیا به دلیل جذب کارمندان و متخصصان با استعداد از سراسر جهان، محیطی عالی را برای رشد کسب و کار فراهم کرده است. اگر به دنبال اقامت دائم کشور استرالیا هستید اما سرمایه زیادی ندارید، ویزای استارت اپ استرالیا (ساب کلاس e188) ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد.
دولت استرالیا از استارتاپ ها و پروژه های نوآورانه با پتانسیل رشد بالا حمایت می کند، همچنین از دیگر مزایای ویزای استارت اپ استرالیا و زندگی در این کشور، باید به حمایت قانونی آن در برابر تحولات اقتصادی نامطلوب اشاره کرد.
ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با تمامی شرایط اخذ ویزای استارت اپ استرالیا، مزایا و ویژگی‌های آن آشنا کنیم.
توصیه کارشناسان و متخصصین مهاجرت یونیک ویزا به شما متقاصیان عزیز این است که با وجود اینکه در این مقاله تمامی جنبه های ویزای استارت اپ را برایتان بررسی کردیم اما، لطفا قبل از هر اقدامی در جهت اخذ ویزا با مشاورین با تجربه و وکلای کارآزموده ما مشورت کنید، چرا که جزئیات پرونده هر متقاضی با دیگری متفاوت است وبا این کار در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کرده اید.
همین الان با ما تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره رایگان یونیک ویزا بهره مند شوید.

یونیک ویزا همراه شما در مهاجرتشما را تا رسیدن به مقصد همراهی می کنیم!

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی یونیک ویزا، از آخرین اخبار، جدیدترین تغییرات قوانین مهاجرت و موقعیت های کاری و تحصیلی مهاجرت مطلع شوید!

آماده مهاجرت هستی؟! محاسبه گر آنلاین امتیازات