شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

ویزای استرالیا

استرالیا بر اساس فاکتورهای مختلف رفاهی، یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت است و همیشه یک مقصد جذاب برای کسانی که به دنبال مهاجرت به کشورهای پیشرفته هستند، بوده است. از طرفی جاذبه‌های گردشگری و طبیعت بینظیر استرالیا نیز بسیاری را برای بازدید و توریسم به خود جذب میکند.

ویزای استرالیا

استرالیا به عنوان کشوری که بر پایه مهاجرت بنا شده است، رشد جمعیت استرالیا هم از افزایش طبیعی و هم از مهاجرت خالص خارج از کشور ناشی می شود. تقریباً ۷ میلیون نفر از جمعیت ۲۵ میلیونی استرالیا را مهاجرین و کسانیکه در خارج از کشور متولد شده‌اند تشکیل میدهد که سهم قابل توجهی در اقتصاد استرالیا داشته است. به دلیل اقتصاد، سبک زندگی، آزادی اقتصادی، کیفیت زندگی و سیستم آموزشی عالی، سالانه بیش از ۲۰۰۰۰۰ مهاجر جدید به استرالیا وارد می‌شوند. اگر شما هم قصد دارید یکی از این مهاجرین جدید و موفق به استرالیا باشد با ما تا پایان این مطلب همراه باشید چرا که توسط آقای مهدی کیوانی به عنوان بهترین وکیل مهاجرت موسسه یونیک ویزا تهیه شده است.

به طور خلاصه می‌توان گفت که ویزا استرالیا مجوزی مشروط برای ورود به یک کشور و اقامت برای مدتی محدود و مشخص در آن است.

این ویزاها به لحاظ دسته‌بندی به دو دسته کلی ویزای موقت و ویزای دائم تقسیم می شوند:

انواع ویزا استرالیا

ویزای موقت استرالیا

این نوع از ویزاها زمانی که متقاضی خواهان اقامت کوتاه مدت در کشور استرالیا باشد صادر می گردند. فرض کنید که برای شرکت در یک کنفرانس دعوت شده باشید. مدت زمان کنفرانس ۳ روز بوده، و شما برای ورود و اقامت موقت در کشور مقصد در مدت زمان کنفرانس به ویزا نیاز دارید. یا زمانی که برای تحصیل در مقطع ارشد اقدام می نمایید، شما به یک ویزای موقت که در تمام مدت زمان دوره تحصیلی شما معتبر باشد نیاز دارید.
بنابراین ویزاهای موقت به شما اجازه اقامت موقت در مدت زمان موقت و محدود در کشور مقصد را می دهند. به لحاظ تعداد ورود در ویزاهای موقت ویزاها می توانند یک بار ورود (Single Entry)، دوبار ورود (Double Entry) و یا چندبار ورود (Multiple Entry) باشند. بدین معنی که با ویزای “یک بار ورود” تنها یک بار حق ورود به خاک کشور استرالیا را دارید اما با ویزای “چند بار ورود”، به دفعات حق ورود به خاک استرالیا را خواهید داشت.

نکته دیگر مدت زمان اقامت است که در ویزا قید می گردد. در ویزاهای توریستی، مدت زمان اقامت شما نمیتواند بیشتر از ۶ ماه در هر سال در خاک کشور استرالیا باشد، هرچند ویزای شما ۵ ساله و چندبار ورود باشد. اما در ویزای موقت دانشجویی که ویزا برای مدت ۲ سال صادر گردیده است، شما می توانید تمام مدت ۲ سال را در خاک استرالیا سکونت داشته باشید.
در برخی از انواع ویزاهای موقت مانند سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی، ویزای نامزدی، ازدواج، کار موقت و … راهکارهایی برای تبدیل آنها به اقامت دائم استرالیا درنظر گرفته شده است.

در ادامه این بخش با انواع ویزای موقت آشنا میشویم:

  • ویزای توریستی / ساب‌کلاس ۶۰۰:

ویزای توریستی یا بازدیدکننده برای آن دسته از گردشگران و مسافرینی است که می خواهند برای مدت زمان کوتاه به استرالیا سفر کنند و با هزینه شخصی خود می خواهند از استرالیا بازدید کنند.
این ویزا همچنین برای کسانی که می خواهند برای مقاصد تجاری به استرالیا سفر کنند، قابل اجرا است. درخواست برای ویزای کار استرالیا اغلب پیچیده است و قوانین خاص خود را دارد، بنابراین بسیاری از کسب و کارها برای فرستادن کارمندان خارجی خود به استرالیا به دنبال ویزای توریستی هستند. به عنوان دارنده این ویزا، می توانید در جلسات و بازدیدهای کاری شرکت کنید یا در یک کنفرانس یا نمایشگاه تجاری شرکت کنید، اما به عنوان یک بازدید کننده تجاری، نمی‌توانید برای سازمان‌های مستقر در استرالیا کار کنید یا به آنها خدمات ارائه دهید، یا در فروش کالاها و خدمات به عموم مستقیماً شرکت کنید.

  • ویزای کار با اقامت کوتاه مدت / ساب‌کلاس ۴۰۰:

ویزاهای کاری کوتاه مدت به عنوان ویزای تخصصی اقامت کوتاه یا ویزای فعالیت موقت طبقه بندی می شوند. ویزای کار تخصصی (۴۰۰) می تواند به افرادی اعطا شود که دارای مهارت‌های بسیار تخصصی هستند که به راحتی در استرالیا در دسترس نیست و ملزم به انجام کار با ماهیت بسیار تخصصی در استرالیا هستند که مدت زمان کوتاهی دارد.

  • ویزای آموزش شغلی / ساب‌کلاس ۴۰۷:

ویزای آموزشی (Training Visa) به افرادی اعطا می شود که به دنبال ارتقای مهارت‌های خود از طریق یک برنامه آموزشی در محل کار هستند. متقاضی باید سطح مهارت اولیه شغل را داشته باشد و در ۲۴ ماه گذشته ۱۲ ماه تجربه در شغلی که می‌خواهد در آن آموزش ببیند داشته باشد. بسته به مدت زمانی که آموزش مورد نیاز است، می توان ویزا را برای هر دوره زمانی حداکثر تا ۲ سال درخواست کرد.

  • ویزای فعالیت موقت / ساب‌کلاس ۴۰۸:

این ویزا برای افرادی است که باید برای مدت کوتاهی به استرالیا بیایند. انواع مختلفی از ویزاهای فعالیت کوتاه مدت وجود دارد مانند: شرکت‌کننده دعوت شده در یک رویداد، سرگرمی، اجرا در فیلم یا تلویزیون، کارمند مذهبی، کارگر خانگی، کارآموز ورزشی، بازیکن نخبه، مربی، تبادل جوانان، تحقیق و بسیاری دیگر.

  • ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸:

به مورد در ادامه مقاله و در بخش ویزای سرمایه گذاری میپردازیم.

مشاوره و ارزیابی رایگان

ویزای دائم استرالیا

در ویزاهای دائم یا اقامت دائم شما می توانید به صورت همیشگی و دائمی ساکن کشور استرالیا شوید. این نوع از ویزاها در بعضی از مواقع مانند ویزای ساب کلاس ۱۸۹ از ابتدای ورود شما به استرالیا صادر گردیده و پیش از ورود شما به استرالیا به شما اقامت دائم این کشور را ارائه می‌نماید. در برخی دیگر از انواع ویزا مانند ویزای اسکیل ورکر استرالیا ساب کلاس ۴۸۹ در ابتدا ویزای شما موقت و مشروط می باشد. چنانچه شروط ویزا را به جا بیاورید، اقامت شما به دائم تبدیل می شود.

لیست ویزای کار و اسکیل ورکر

  • ویزای ۱۸۹ استرالیا

    ویزای ۱۸۹ استرالیا (Skilled Independent visa) یک ویزای مستقل (زیرمجموعه ویزای کار استرالیا) محسوب می‌شود. برای این ویزا نیازی به اخذ حمایت از کارفرما و یا وابستگان فامیلی نیست به همین منظور متقاضیان این ویزا به صورت مستقل امتیاز لازم را باید کسب کنند.
    در ادامه به شرح اصلی ترین شرایط برا اخذ این ویزا می پردازیم:

    • سن مورد نیاز برای ویزای ۱۸۹ در هنگام دعوت از متقاضیان باید کمتر از ۴۵ سال باشد.
    • کسب حداقل امتیاز ۶۵ در سیستم امتیاز بندی ویزای استرالیا که این امتیاز بر حسب اطلاعات شما در فرم EOI ارسالی می‌باشد.
    • شغل شما باید مرتبط باشد با تحصیلات شما باشد.(در این مورد استثنا هم وجود دارد، برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید)
    • شغل انتخابی شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سالی که اقدام می کنید برای ویزا موجود باشد (لیست MLTSSL).
    • سوابق شغل و حرفه انتخابی شما باید توسط سازمان ارزیابی کننده مورد نظر ارزشیابی شود و نتیجه مثبتی دریافت کند تا نشان دهد شما برای آن حرفه توانایی‌های لازم را دارید.
    • شما باید یک حداقل سطح زبان انگلیسی را دارا باشید که در این نوع از ویزاهای مهارتی استرالیا آیلتس ۶ و یا معادل PTE آن می‌باشد.
اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۱۸۹ استرالیا
  • ویزای ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا (Skilled Nominated visa) برای متقاضیانی است که قصد دارند با استفاده از اسپانسر ایالتی به استرالیا مهاجرت کرده، حداقل امتیاز لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا ۶۵ می‌باشد. متقاضیان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای حداقل دو سال در همان ایالت کار و زندگی کنند.
در ادامه به شرح اصلی ترین شرایط برا اخذ این ویزا می پردازیم:

    • سن شما برای ویزا و کسب امتیاز بیشتر باید کمتر از ۴۵ سال باشد.
    • شغل و حرفه انتخابی شما باید در لیست مشاغل مورد نظر استرالیا (STSOL) موجود باشد. دقت کنید هر ایالت و منطقه‌ای داری لیست مشاغل منحصربه فردی است که باید آنها را بررسی کنید.
    • شما باید دارای سطح زبان قابل قبولی باشید که حداقل نیاز برای این ویزا آیلتس ۶(در هر مهارت) و یا معادل آن می‌باشد که امتیازی برای این سطح از زبان در نظر نمی‌گیرند.
اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۱۹۰ استرالیا
  • ویزای ۴۷۶ استرالیا

متقاضیان اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا (Skilled-Recognised Graduate visa) که ویژه فارغ التحصیلان رشته های مهندسی از دانشگاه‌های مورد تایید استرالیا (در ایران دانشگاه تهران و صنعتی امیرکبیر) باید داری شرایطی باشند تا بتوانند نسبت به اخذ این ویزا اقدام کنند، در ادامه به شرح اصلی ترین شرایط برا اخذ این ویزا می پردازیم:

    • از تاریخ فارغ التصیلی شما بیش از دو سال نگذشته باشد. شما باید حداقل مدرک لیسانس در رشته‌های مهندسی را داشته باشید.
    • برای ویزای ۴۷۶ استرالیا سن متقاضی می باشد که باید زیر ۳۱ سال باشد.
    • شما باید در یکی از رشته‌های مهندسی تحصیل کرده باشید مانند :

مهندسی مکانیک، تولید و ماشین ‌آلات، مهندسی شیمی ، مهندسی معدن و مواد، مهندسی عمران، مهندسی سازه ، مهندسی محیط زیست، مهندسی برق و الکترونیک

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۴۷۶ استرالیا
  • ویزای ۴۹۱ استرالیا

ویزای ۴۹۱ استرالیا (Skilled Work Regional (Provisional)) یکی از ویزاهای جذاب برای متقاضیان محسوب می شود به این دلیل که شما می توانید در هر منطقه ریجینال استرالیا زندگی و کار کنید. در گذشته به این صورت بوده است که فقط باید در منطقه اسپانسر شده به کار و زندگی بپردازید. در ادامه به شرح اصلی ترین شرایط برا اخذ این ویزا می پردازیم:

    • کسب امتیاز حداقلی ۶۵ البته باید بدانید که این ویزا به شما ۱۵ امتیاز کمک می کند یعنی شما می توانید با کسب ۵۰ امتیاز برای این ویزا امید داشته باشید
    • سن شما برای دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا باید باید کمتر از ۴۵ سال باشد پیشنهاد می کنیم قبل از ۴۰ سالگی اقدام کنید تا امتیاز بالایی را از دست ندهید.
    • شما باید سطح زبان قابل قبولی را ارائه کنید، حداقل آیلتس ۶ در هر مهارت(اسپیکینگ، رایتینگ و…) و یا معادل آن در آزمون PTE
    • شما باید از سازمان ارزیابی مدارک خود ارزیابی مثبت را دریافت کنید.
اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۴۹۱ استرالیا

لیست ویزای اسپانسری کارفرما (Employer Sponsorship Visa )

ویزای تحت حمایت کارفرما رایج‌ترین نوع ویزا در استرالیا است که به کارفرمایان اجازه می دهد تا کارگران ماهر را از سراسر جهان برای سازمان خود انتخاب کنند. اگر شرکت یا کارفرمایی را پیدا کنید که به شما پیشنهاد کار دهد، آنگاه می توانید اولین و ساده‌ترین راه برای پا گذاشتن در استرالیا را طی کنید. سپس باید با پشتکار و سخت کوشی فرصتی برای ماندن در آنجا پیدا کنید. در مدت دو سال، اگر کار غیرقابل تغییری در استرالیا دارید، می توانید برای اقامت درخواست دهید.

  • ویزای ۴۸۲ استرالیا

ویزای کمبود مهارت (Temporary Skilled Shortage (TSS)) برای مشاغل استرالیایی طراحی شده است تا کمبود نیروی کسب‌ وکار خود را با کارگران خارجی پر کند. زمانی که به ‌طور موقت کمبود مهارت‌ها را تجربه می‌کنند، و جایی که نمی‌توان یک نیروی استرالیایی با مهارت مناسب را تامین کرد، این ویزا به کارفرمایان استرالیایی اجازه می‌دهد تا برای رفع کمبودهای نیروی کار از افراد متخصص خارجی را تامین کنند، جایی که نمی‌توان یک کارگر استرالیایی با مهارت مناسب را تامین کرد.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای توریستی استرالیا
  • ویزای ۱۸۶ استرالیا

برنامه ویزای تحت حمایت کارفرمای دائم(Employer Nominated Scheme  (ENS )) به کارمندان خارج از کشور اجازه می دهد تا برای اقامت دائم استرالیا درخواست دهند. این ویزا هم در مناطق غیر منطقه‌ای و هم در مناطق منطقه‌ای استرالیا قابل درخواست است. دو جریان در ویزای حمایتی ۱۸۶ کارفرمای نامزد شده وجود دارد که به شرح زیر است:
جریان انتقال اقامت موقت برای متقاضیان خارج از کشور است که با همان کارفرمایی که با ویزای ۴۸۲/۴۵۷ به مدت ۳ سال یا ۲ سال وارد شده‌اند است در صورتی که ویزای ۴۵۷ آنها قبل از ۱۸ آوریل ۲۰۱۷ درخواست شده باشد، قابل انتقال است.
جریان ورود مستقیم جایی است که یک متقاضی خارج از کشور ملزم به ارزیابی مهارت در یک شغل در لیست مهارت‌های استراتژیک میان مدت و بلند مدت (MLTSSL) است و داشتن حداقل ۳ سال تجربه پس از صلاحیت در این شغل که می تواند در هر کجای دنیا بوده باشد.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۱۸۶ استرالیا
  • ویزای ۱۸۷ استرالیا

از ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ درخواست های جدید برای ویزای ۱۸۷ استرالیا (Regional Sponsored Migration Scheme  (RSMS )) تحت عنوان ورود مستقیم دیگر پذیرفته نمی شود. فقط کارگران واجد شرایط فعلی ساب‌کلاس ۴۵۷ یا ۴۸۲ می توانند برای ویزای زیر کلاس ۱۸۷ تحت اقامت موقت درخواست دهند.
برنامه ویزای تحت حمایت کارفرمای دائمی به کارمندان داخل کشور استرالیا اجازه می دهد برای اقامت دائم استرالیا درخواست دهند. کارفرمای حامی لازم است در یک منطقه‌ از استرالیا مستقر باشند.


لیست ویزای سرمایه گذاری ( Business Visa ):

همانطور که از نام آن مشخص است (Business Visa) برای کسانی است که قصد سرمایه گذاری در استرالیا را دارند. استرالیا پر از فرصت‌های تجاری است. بنابراین، اگر یک معامله‌گر با سرمایه ۱ میلیون دلار استرالیا هستید و مشتاق راه اندازی یک تجارت یا پیوستن به افراد موجود هستید، استرالیا جایگاه شماست.

  • ویزای ۱۸۸ استرالیا

ویزای ۱۸۸ (Business Innovation Stream) برای افرادی طراحی شده است که دارای منافع مالکیت در یک کسب و کار در کشور خود هستند که مایل هستند یک کسب و کار جدید یا موجود در استرالیا ایجاد کنند. این ویزا ۳ تنوع دارد شامل:

    • Investor Stream ویزای

این ویزا برای افرادی است که می خواهند حداقل ۲.۵ میلیون دلار استرالیا در یک صندوق سرمایه گذاری تحت مدیریت استرالیا برای مدت اعتبار موقت ویزا سرمایه گذاری کنند و حداقل دو سال در این کشور اقامت داشته باشند.

    • Significant Investor Stream ویزای

این ویزا برای افرادی است که آماده سرمایه گذاری حداقل ۵ میلیون AUD (دلار استرالیا) در یک صندوق سرمایه گذاری مطابق با مدیریت استرالیا برای مدت اعتبار موقت ویزا هستند و به طور متوسط ۴۰ روز در سال برای دارندگان ویزای اولیه در این کشور اقامت دارند.

    • Business Talent Visa – Entrepreneur Stream ویزای

این ویزا برای کارآفرینان نوپا و در مراحل اولیه است که توسط یک دولت ایالتی یا منطقه ای تایید و نامزد شده‌اند تا مفاهیم خود را توسعه دهند.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۱۸۸ استرالیا
  • ویزای ۸۸۸ استرالیا

ویزای ۸۸۸ (Business Innovation, Investment and Business Talent, Entrepreneur Streams) یک ویزای دائمی است که برای افرادی طراحی شده است که دارای ویزای موقت نوآوری تجاری، سرمایه گذاری یا کارآفرینی زیر کلاس ۱۸۸ (BIIP) هستند و الزامات آن ویزا را در جریانی که برای اولین بار در آن درخواست کرده اند برآورده کرده‌اند.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ۸۸۸ استرالیا

لیست ویزای تحصیلی و دانشجویی (Student or Graduate Visa )

بسیاری از مهاجران از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کرده‌اند. پذیرش دانشجو توسط دولت استرالیا نه تنها به فرآیند فرهنگ‌ سازی در استرالیا در طول سال‌‌های تحصیل کمک می‌کند، بلکه دولت استرالیا برای دانشجویانی که در داخل این کشور تحصیل کرده‌‌اند ارزش بسیاری قائل است.
در ادامه دو مورد از گزینه‌های مختلف ویزا را که در دسته ویزای دانشجویی می باشند بررسی خواهیم کرد:

  • ویزای دانشجویی / ساب‌کلاس ۵۰۰

همانطور که از اسم این ویزا مشخص است، ویزای دانشجویی استرالیا مختص افرادی است که در یک دوره تحصیلی معتبر استرالیا ثبت نام کرده‌اند و قصد ورود به استرالیا برای شرکت در آن را دارند. مهاجرت تحصیلی به استرالیا می تواند یک انتخاب عالی برای ادامه تحصیل در یک سیستم آموزشی با کیفیت بسیار بالا باشد.مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به طول دوره تحصیلی حداکثر پنج سال می باشد شرط اصلی دریافت این ویزا، اثبات این است که بعد از اتمام تحصیل در استرالیا، قصد واقعی برای بازگشت به کشور خود را دارید.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای تحصیلی استرالیا
  • ویزای آموزش شغلی / ساب‌کلاس ۴۰۷

این ویزا را در قسمت ویزاهای موقت مورد بررسی قرار دادیم اما به دلیل اینکه زیر مجموعه ویزاهای تحصیلی است مناسب دیدیم در این قسمت نیز از آن یاد کنیم. اگر در استرالیا تحصیل می کنید و دوست دارید اینجا بمانید و کار کنید از طریق ویزای آموزشی شغلی ۴۰۷ استرالیا می‌توانید در برنامه‌‌های آموزشی شغلی در استرالیا شرکت کنید تا بتوانید مهارت‌ و تخصص‌های خود را در زمینه تحصیلات عالی و توسعه شغلی ارتقا دهید و به برای کسب اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید.
ویزای Trainig Subclass) 407) به شما اجازه میدهد تا نهایتا به مدت ۲ سال در استرالیا بمانید که پس از اتمام دوره خود می توانید در استرالیا زندگی و کار کنید. می‌توانید تا زمانی که این ویزا اعتبار دارد، هر چند بار که بخواهید استرالیا را ترک کرده و برگردید. مدت زمانی که در خارج از استرالیا می گذرانید، باعث افزایش مدت اعتبار ویزا نمی‌شود.

لیست ویزای خانوادگی و پارتنر

  • ویزای همسر یا پارتنر / ساب‌کلاس ۳۰۰

ویزای نامزدی/همسر (Prospective Marriage visa) برای استفاده کسانی است که می خواهند برای ازدواج با شریک آینده زندگی خود به استرالیا بیایند. ویزای موقت یا دائم پارتنر ممکن است به همسر یا نامزد یک شهروند استرالیایی یا مقیم دائم، بر اساس رابطه واقعی زوج اعطا شود. ویزای پارتنر، زیر کلاس ( ۸۲۰ / ۸۰۱ ) و ( ۳۰۹ / ۱۰۰) است.
به طور کلی، ویزای پارتنر یک درخواست دو مرحله ‌ای است که ابتدا ویزای موقت صادر می‌شود (۸۲۰ / ۳۰۹) و سپس دو سال پس از تاریخ اسکان، می‌توان برای ویزای دائمی (۸۰۱ / ۱۰۰) اقدام کرد، جایی که زوجین باید اثبات کنند که هنوز با هم هستند. چنانچه همسر یا پارتنر شما شهروند استرالیا باشد، اقامت دائم این کشور را داشته باشد و یا حائز شرایط شهروندی استرالیا باشد می توانید با استفاده از ویزای همسر (زیر گروه ۳۰۹) در استرالیا زندگی کنید.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای ازدواج استرالیا
  • ویزای والدین / ساب‌کلاس ۸۰۴

افرادی که ویزای استرالیا را دارند و ساکن این کشور هستند، معمولا تمایل دارند در صورت امکان شرایطی فراهم شود تا والدین آنان نیز به استرالیا مهاجرت کرده و در کنار ایشان زندگی کنند. این ویزای والدین مخصوص پدر و مادر سالخورده ای است که قصد دارند به استرالیا مهاجرت کنند و در کناره فرزندان خود زندگی کنند. در صورتی که حداقل یکی از والدین دارای شرایط سنی (تعریف بازنشستگی سالمندان) در استرالیا باشد، می توان برای ویزای والدین(Aged Parent visa) در استرالیا اقدام کرد. در زمان درخواست ویزا یکی از والدین که متقاضی اصلی است باید به سن بازنشستگی که بیش از۶۵ سال و ۶ ماه است رسیده باشد.
طبق قوانین رسمی، اداره مهاجرت استرالیا ۶ نوع ویزای والدین را معرفی نموده است که عبارتند از:

    • ویزای والدین استرالیا به صورت دائم (Parent Visa permanent residency)/ساب‌کلاس ۱۰۳

    • ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی (Aged Parent Visa permanent residency)/ساب‌کلاس ۸۰۴

    • ویزای والدین استرالیا به صورت موقت (Contributory Parent visa temporary residency)/ساب‌کلاس ۱۷۳

    • ویزای والدین استرالیا به صورت موقت و با شرط سنی (Contributory Aged Parent temporary residency)/ساب‌‌کلاس ۸۸۴

    • ویزای والدین استرالیا به صورت دائم (Contributory Parent visa permanent residency)/ساب‌کلاس ۱۴۳

    • ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی(Contributory Aged Parent visa permanent residency)/ساب‌کلاس ۸۶۴

    • ویزای آخرین بازمانده (Remaining Relative Visa)/ساب‌کلاس ۱۱۵

این ویزا مخصوص کسانی است که تمامی بستگان درجه یک آنها و نیز همسر متقاضی (البته در صورت متاهل بودن) دارای اقامت دائم استرالیا باشند و فقط متقاضی دراسترالیا اقامت نداشته باشد. این ویزا به متقاضی اقامت دائم استرالیا را اعطا می کند ودارنده ویزا اجازه دارد به طور نامحدود در استرالیا سکونت داشته باشد و در این کشور کار کند.
ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا جزو ویزاهای دائمی استرالیا است و این اجازه را به وی می دهد که به طور نامحدود در استرالیا بماند.

اطلاعات تکمیلی و جامع: ویزای والدین استرالیا

ویزای پناهندگی و بشردوستانه / ساب‌کلاس ۲۰۲

ویزای بشر دوستانه (Global Special Humanitarian Visa) یکی از راه‌های مهاجرت به استرالیا در صورت مواجهه با تبعیض یا نقض حقوق بشر می‌باشد، و افراد متقاضی پس از دریافت ویزای ۲۰۲ استرالیا در این کشور پناهنده شده و یک زندگی معمولی را به طور دائم با خانواده خود در استرالیا آغاز می کنند.
متقاضی باید اعضای خانواده خود که قصد دارند پناهنده شوند را معرفی کند، در صورت عدم معرفی ممکن است بعد از ورود به استرالیا نتوانند ویزا دریافت کنند. برای دریافت ویزای پناهندگی نیاز به پرداخت هزینه ندارید و فقط در صورتی که اسپانسر داشته باشید باید هزینه‌هایی را پرداخت کنید.
فرآیند دریافت ویزا ممکن است چندین ماه و یا چندین سال طول بکشد.
ویزای بشردوستانه با ساب کلاس ۲۰۲ صادر می شوند.
ویزاهای با ساب کلاس ۲۰۰، ۲۰۱، ۲۰۳ و ۲۰۴؛ این ویزاها برای افرادی صادر می‌شود که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته و امنیت ندارند.
ویزای پناهندگی ساب کلاس ۲۰۴ برای زنانی است که حامی و سرپرستی ندارند. با اخذ این ویزا آن‌ها می‌توانند اقامت دائم خود و خانواده را کسب کرد.


بسیارعالی، به اکثر روش‌هایی که افراد متقاضی می توانند برای آمدن به استرالیا طی کنند پرداختیم. به یاد داشته باشید که اگر ویزای شما رد شد لزوما به معنای پایان رویای مهاجرت به استرالیا نیست. بسته به دلیل ریجکتی ویزا، ممکن است گزینه‌های مهاجرت دیگری همچنان برایتان در دسترس باشد. متخصصان ما در تهیه و بررسی مدارک و ارسال فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا، قبل از ارسال برای تایید موفقیت آمیز به شما کمک می کنند.

چه مدت قبل از خروج باید برای ویزا اقدام کنم؟

ویزای استرالیا را می توان خیلی قبلتر از حرکت خود درخواست کرد. ویزا از لحظه تایید به مدت یک سال اعتبار دارد. هنگامی که ویزا درخواست می شود، عجله‌ای برای رزرو پرواز یا اقامتگاه نیست. همچنین تعیین تاریخ دقیق سفر الزامی نیست. در صورت امکان، درخواست ویزای خود را چند هفته قبل از حرکت ارسال کنید.

میانگین زمان تحویل ویزای استرالیا چقدر است؟

مدت زمان اخذ ویزای استرالیا سوالی است که اکثر متقاضیان مهاجرت به استرالیا آن را می پرسند. و نمی توان پاسخ دقیقی برای این پرسش یافت چرا که مدت زمان اخذ ویزای استرالیا تحت تاثیر موارد بسیاری است. مواردی همچون نوع ویزای درخواستی ، زمان درخواست شما، سازمان ارزیابی مدارک ، میزان نیاز دولت استرالیا برای رشته شما و یا موارد بسیار دیگر که نمی‌توان به صورت موردی به آنها اشاره کرد.

هزینه ویزای استرالیا چقدر است؟

هزینه انواع ویزاهای استرالیا با یکدیگر متفاوت است و ممکن است که در لحظه تغییر پیدا کند. هزینه ویزای شما بستگی به تاریخ دریافت درخواست‌تان از طرف سفارت استرالیا دارد. در هنگام درخواست ویزای استرالیا، متقاضیان ملزم به پرداخت هزینه درخواست در دو پارت هستند. این پرداخت ها باید در مراحل مختلف فرآیند درخواست ویزا تکمیل شود.
هزینه درخواست ویزای استرالیا به دلار استرالیا محاسبه می‌شود که باید هنگام درخواست پرداخت شود و در برخی موارد هزینه درخواست ویزا صفر است.
پارت اول پرداخت شامل چهار کارمزد مختلف است که شامل هزینه‌هایی مانند هزینه انگشت نگاری، هزینه بررسی مدارک و … می‌باشد، برای برخی از انواع ویزا، در صورت موفقیت آمیز بودن درخواست، گاهی ممکن است مجبور شوید پارت دوم پرداخت را قبل از دریافت ویزا بپردازید. در مواردی که ویزای شما رد شود یا درخواست شما پس گرفته شود، لازم نیست پارت دوم را پرداخت نمایید.

مشاوره و ارزیابی رایگان

مهاجرت استرالیا تنها کاری است که ما انجام می دهیم، بنابراین در آن تخصص بالایی داریم. 

یونیک ویزا همراه شما در مهاجرتشما را تا رسیدن به مقصد همراهی می کنیم!

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی یونیک ویزا، از آخرین اخبار، جدیدترین تغییرات قوانین مهاجرت و موقعیت های کاری و تحصیلی مهاجرت مطلع شوید!

آماده مهاجرت هستی؟! محاسبه گر آنلاین امتیازات