لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید استرالیا
در این مقاله قصد داریم در مورد دانشگاه های ایرانی مورد تایید استرالیا و اهمیت این موضوع در پروسه مهاجرت کاری استرالیا صحبت کنیم. مهاجرت به یکی از بدیهی ترین موضوعات روزمره زندگی عصر حاضر تبدیل شده است. هرکس به فراخور شرایط خود به فکر زندگی در محیطی آرام با شرایط بهتر زندگی می باشد. در این میان، استرالیا، یکی از مقاصد مهم مهاجرتی ایرانیان می باشد.
مهاجرت به استرالیا با ویزای کاری
بسیاری از شما با پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای تخصص و مهارت یا Skilled Worker آشنایی دارید. سه ساب کلاس ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱ از شناختهترین و در دسترسترین ویزاهای استرالیا می باشند. در تمامی این ویزاها شما باید از یک سیستم امتیازبندی، حداقل ۶۵ امتیاز را کسب نمایید. امتیازات به سن، مدرک تحصیلی، سابقه کاری مرتبط با مدرک تحصیلی، سطح دانش زبان انگلیسی شما، و پاره ای شاخصهای دیگر تعلق می گیرد. جهت بررسی امتیازات خود میتوانید از لینک محاسبهگر آنلاین امتیازات استفاده نمایید و میزان امتیازات خود را محاسبه نمایید.
تفاوت ساب کلاسهای ذکر شده در این است که ویزای ۱۸۹ اقامت دائم استرالیا را برای شما به ارمغان می آورد. در این نوع ویزا شما می توانید بدون محدودیت در هر شهر و ایالتی که مایل بودید اقامت نموده، کار و زندگی کنید. ویزای ۱۹۰ استرالیا هم اقامت دائم استرالیا می باشد، با این تفاوت که شما برای دریافت ویزا به اسپانسر ایالتی نیاز دارید. در قبال این اسپانسر شدن ایالت شما تعهد اخلاقی دارید که ۲ سال در ایالت مذبور کار و زندگی کنید. ویزای ۴۹۱ استرالیا یک ویزای موقت است و در این ویزا شما متعهد به کار و زندگی به مدت ۳ سال در مناطق رجینال ایالت می باشید. سپس در صورت برآورده کردن الزامات ویزا اقامت موقت شما قابل تبدیل به اقامت دائم استرالیا می باشد.
ارزیابی مدارک تحصیلی
چنانچه از این مسیر برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید در ابتدای امر نیاز به ارزیابی مدارک تحصیلی خود خواهید داشت. بدین معنی که بر اساس مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط یک سازمان در استرالیا مدارک و سوابق شغلی شما را ارزیابی میکند. سازمانهای ارزیابی کننده یا Assessment Body های مختلفی در استرالیا وجود دارد که مهمترین آنها سازمان VETASSESS، Engineers Australia (EA) و Australian Computer Society (ACS) می باشند. هرکدام از سازمانهای ارزیابی کننده یک سری از مدارک تحصیلی و سوابق کاری را بررسی می نمایند.
سکشن بندی مدارک دانشگاهی
با توجه به آنچه در بالا مطرح گردید، مدارک تحصیلی یکی از شاخصهای اصلی در پروسه امتیازگیری می باشد. کشور استرالیا مدارک تحصیلی دانشگاههای هر کشور را به سکشنهای مختلفی تقسیم کرده است. بر این اساس دانشگاههای هر کشور ممکن است در سکشن ۱، سکشن ۲ و یا هیچکدام از سکشنها دسته بنده شوند. مدرک لیسانسی که از دانشگاه هایی که در سکشن ۱ قرار می گیرند صادر شده باشند برای پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تخصص و مهارت ۱۵ امتیاز خواهند داشت. همچنین مدرک لیسانس از دانشگاه های سکشن ۲ برای متقاضی ۱۰ امتیاز خواهد داشت. چنانچه دانشگاهی نه در سکشن ۱ و نه در سکشن ۲ وجود لیست شده باشد، مدرک دانشگاهی کسب شده فاقد اعتبار بوده و قابل استفاده نخواهد بود.
چنانچه متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای کاری یا همان تخصص و مهارت هستید، اطلاع از اینکه مدارک دانشگاهی شما قابل استفاده هستند یا خیر حائز اهمیت است. همچنین دانستن اینکه مدرک شما چند امتیاز در پروسه مهاجرت به استرالیا برای شما خواهد داشت اهمیت موضوع را دوچندان می کند. چرا که به علت رقابت بالا، افرادی دعوتنامه دریافت خواهند کرد که امتیاز بالاتری داشته باشند.
سکشن بندی دانشگاه های ایرانی مورد تایید استرالیا
اگر خواهان دریافت ویزاهای تخصص و مهارت استرالیا هستید با مراجعه به لینک زیر می توانید اسامی دانشگاه های ایرانی مورد تایید استرالیا همراه با سکشن بندی آنها را مشاهده فرمایید. چنانچه دانشگاه شما در لیست موجود نبود، می توانید برای بررسی آخرین به روزرسانی لیست موجود با سازمان مهاجرتی یونیک ویزا در ارتباط باشید. کارشناسان سازمان مهاجرتی یونیک ویزا شما را در جریان آخرین به روزرسانی های لیست دانشگاه های ایرانی مورد تایید استرالیا قرار خواهند داد.