شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

ساده ترین روش سرمایه گذاری در استرالیا

ساده ترین روش سرمایه گذاری در استرالیا ۲۰۲۳

استرالیا کشوری امن، با ثبات، چند فرهنگی و توسعه یافته است و افراد زیادی در تلاش برای مهاجرت قانونی به این کشور هستند. بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند شرایط دریافت ویزای اسکیل یا ویزاهای کاری را ندارند به عنوان مثال ممکن است سن بالاتر از ۴۴ سال داشته باشند، مدرک تحصیلی دانشگاهی نداشته باشند یا مدرکشان در لیست مورد نیاز استرالیا نباشد، نتوانند مدرک زبان بگیرند و  …

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا اگر از نوع کارآفرینی (ساب کلاس ۱۸۸) باشد ، ساده ترین و بهترین روش سرمایه گذاری در استرالیا به شمار میرود. برای دریافت این ویزا الزامی به داشتن مدرک زبان، مدرک تحصیلی و سابقه بیمه ندارید. مدت زمان بررسی مدارک و صدور این ویزا برای مهاجرت به استرالیا بین ۱۱ ماه تا ۱۸ ماه است.

با این ویزا که ۵ ساله و قابل تمدید و قابل تبدیل به اقامت دائم است در دو سال اول ورود هیچ الزامی برای سرمایه گذاری در استرالیا نداشته و اجازه­ی کار و تحصیل برای تمام اعضای خانواده وجود دارد. بدین معنی که شما همراه با همسر و فرزندان زیر ۲۳ سال خود اقامت را دریافت می نمایید. البته متقاضی اصلی اجازه تحصیلی تنها در دوره­های کمتر از ۳ ماه را دارد و اجازه کار وی تنها در ۲ سال اول ورود به استرالیا به منظور آشنایی با بازار کار استرالیا می باشد.

جهت تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا می بایست حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا بابت سرمایه گذاری در استرالیا به این کشور منتقل نمایید و در یک بیزنس موجود و یا راه­اندازی یک کسب و کار جدید سرمایه­گذاری نمایید.

منظور از سرمایه گذاری در استرالیا:

منظور از سرمایه گذاری در استرالیا ایجاد یک کسب و کار برای خودتان است یعنی یکی از حالت های زیر:

*خرید یک بیزینس

*خرید یک شعبه از بیزینس های فرنچایز

*راه اندازی یک بیزینس جدید

برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری هیچ گونه محدودیتی در انتخاب نوع بیزینس ندارید و میتوانید هر نوع بیزینسی که مد نظرتان باشد را راه­اندازی نمایید. به عنوان مثال فروشگاه فرش، رستوران، کافی شاپ، کارواش، شرکتهای بازرگانی، شرکت حمل و نقل، خدمات و …

در خاطر داشته باشید که به جهت برآورده کردن نیازهای اقامت دائم استرالیا، انتخاب نوع کسب و کار در استرالیا بسیار حائز اهمیت است. جهت اطلاع از اقدامات لازم جهت خرید و یا راه اندازی کسب و کار در استرالیا پیشنهاد می شود این مقاله را مطالعه فرمایید.

 

تبدیل ویزای ۱۸۸( سرمایه گذاری در استرالیا) به اقامت دائم استرالیا (ساب کلاس ۸۸۸):

پس از سرمایه گذاری در استرالیا یعنی زمانی که بیزینس را ایجاد نمودید و یا یک کسب و کار موجود را خریداری کردید، این بیزینس می­بایست دو سال کار کند؛ پس از آن و در صورت برآورده کردن پیش­نیازهای ویزای ساب کلاس ۸۸۸ می­توانید درخواست اقامت دائم دهید.

 

نحوه ی دریافت ویزای ۱۸۸ برای سرمایه گذاری در استرالیا:

برای اخذ ویزای ۱۸۸ جهت سرمایه گذاری در استرالیا میبایست حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیاز بندی این ویزا به دست آورید. مهمترین مواردی که در امتیازبندی لحاظ می گردند شامل: سن، گردش مالی کسب و کار شما در ایران، مجموع میزان دارایی شما و همسرتان و سابقه مدیریتی شما می باشد. هرچند موارد دیگری نظیر سطح تحصیلات، سطح دانش زبان انگلیسی نیز می توانند به شما امتیاز بدهند، ولی جزء الزامات ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیستند. بنابراین بدون داشتن مدرک تحصیلی آکادمیک و زبان انگلیسی هم می توانید برای دریافت این ویزا اقدام نمایید.

چنانچه برای سرمایه گذاری در استرالیا به مشاوره دقیق و جامع رایگان نیاز دارید میتوانید با سازمان مهاجرتی یونیک ویزا در ارتباط باشید:

۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴ الی ۶

همچنین برای اطلاع از سایر ویزاهای استرالیا و بررسی شرایط خود  میتوانید فرم ارزیابی را در سایت تکمیل نمایید مشاوران ما شرایط شما را بررسی مینمایند و در اسرع وقت جهت ارائه ی مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

 

About مهدی کیوانی

مهدی کیوانی هستم، وکیل سازمان مهاجرتی یونیک ویزا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ویکتوریا و دارای مجوز فعالیت از سازمان مارا (Migration Agents Registration Authority )، با شماره ثبت MARN 2217813 میباشم. در طول سالهای متوالی فعالیت در حوزه اخذ ویزاهای استرالیا تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا بهترین خدمات را به کلاینت های گرامی ارائه دهم. تمامی پرونده‌های موکلین مستقیماً زیر نظر اینجانب بررسی میگردد تا درخواست ویزا مطابق به روز ترین قوانین و با کمترین میزان ریسک ثبت گردد.
در مقالاتی که منتشر میکنم سعی دارم تا اطلاعات مهم و اصلی که برای مهاجرت نیاز دارید را بصورت رایگان و موثق در اختیارتان قرار بدهم.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران