شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

اقدامات لازم جهت خرید یا راه اندازی کسب و کار در استرالیا

استرالیا را می‌توان به عنوان کشوری معرفی کرد که اقتصاد آن در سال‌های اخیر رو به رشد بوده و صاحبان مشاغل از آزادی بالایی برخوردار بوده و می‌توانند محصولات و خدمات خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کنند. همچنین راه اندازی یا خرید یک کسب و کار در استرالیا راهی برای اخذ اقامت استرالیا است.

استرالیا با اقتصاد بسیار پویا و پیشرفته خود توانسته پذیرای سرمایه گذاران و کارفرمایان کشورهای مختلف جهان باشد و بستر مناسبی برای سرمایه گذاری آنها ایجاد کند. همچنین استرالیا زیرساخت‌های لازم برای راه اندازی یک کسب و کار جدید را دارد و شما می‌توانید با انتخاب این کشور در کمترین زمان ممکن به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کنید. اقدامات لازم جهت خرید یا راه اندازی کسب و کار در استرالیا به شش گام اصلی تقسیم می‌شوند که در ادامه این مطلب به تفصیل این اقدامات را شرح می‌دهیم.

  1. ورود به استرالیا
  2. خودشناسی و انتخاب کسب و کار مناسب
  3. مراجعه به وکیل رسمی اداره مهاجرت
  4. مراجعه به کارگزار مرتبط
  5. مراجعه به حسابدار
  6. خرید و یا راه اندازی کسب و کار مورد نظر

قدم اول: ورود با استرالیا

دولت استرالیا با فراهم آوردن شرایط مناسب به دنبال جذب سرمایه گذاران خارجی برای راه اندازی کسب و کار به این کشور بوده است و هدف از این کار ایجاد بستر مناسبی را برای رشد و پویایی اقتصاد خود با جذب سرمایه‌های خارجی است. برای متقاضیان راه اندازی کسب و کار در استرالیا، روش‌های مختلفی در دسترس است و متقاضیان با استفاده از این روش‌ها می‌توانید اقامت موقت یا دائم کشور استرالیا را اخذ کنید. مهمترین ساب کلاس‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر است.

  • ویزای ساب کلاس ۱۸۸A استرالیا – کارآفرینی از طریق سرمایه گذاری
  • ویزای استارت آپ استرالیا

ویزای ساب کلاس ۱۸۸ استرالیا

ویزای کار آفرینی و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس ۱۸۸ یک ویزای تجاری موقت است که در سال های اخیر مورد توجه صاحبان مشاغل و کسب و کار در ایران قرار گرفته و برای کسانی مناسب است که تجربه مدیریت یک کسب و کار را داشته، پول دارند و قصد سرمایه گذاری در استرالیا را دارند. این ویزای استرالیا به متقاضیان تجاری داده می شود که می خواهند کسب و کار جدیدی در استرالیا ایجاد کنند که از زیر شاخه های مختلفی نیز تشکیل شده است. مهمترین شرایط این ساب کلاس به شرح زیر است.

  • سن متقاضی زیر ۵۵ سال باشد
  • مدیریت و مالکیت یک کسب و کار طی حداقل ۲ سال
  • دارایی های متقاضی و همسرشان در دو سال اخیر حداقل ۱.۲۵۰.۰۰ دلار استرالیا باشد
  • گردش مالی ۷۵۰،۰۰۰ دلار استرالیایی در سال
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ویزای کارافرینی استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ مراجعه کنید.

ویزای استارت آپ استرالیا

ویزای استارت آپ استرالیا که به آن ویزای ۱۸۸E  نیز گفته می‌شود، ویزایی ۵ ساله بوده که قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم را نیز دارد. اخذ ویزای استرالیا و به دنبال آن اقامت دائم استرالیا یکی از مواردی است که با ثبت ویزای استارت آپ می‌توان به آن دست یافت. معمولا افرادی که از طریق روش‌های مختلف مهاجرتی وارد استرالیا می‌شوند به دنبال اخذ اقامت دائم این کشور هستند، به همین دلیل می‌توان مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ استرالیا را روشی بسیار مناسب دانست. حداقل بودجه برای شروع سرمایه گذاری به روش استارت آپ ۲۰۰ هزار دلار استرالیا است برای کسب اطلاعات بیشتر از این روش مهاجرتی به صفحه ویزای استارت‌آپ استرالیا مراجعه کنید.

پس از ورود شما به استرالیا با یکی ازروشهای موجود در ساب کلاس ۱۸۸، مرحله بعد آماده سازی مدارک و الزامات لازم جهت دریافت اقامت دائم استرالیا با ویزای ساب کلاس ۸۸۸ می باشد.

ویزای ساب کلاس ۸۸۸ استرالیا

ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری (اقامت دائمی – ساب کلاس ۸۸۸) یکی دیگر از ویزاهای تجاری محبوب استرالیا در بین سرمایه گذاران و کارآفرینان است. دارندگان ویزای تجاری موقت استرالیا ساب کلاس ۱۸۸ که قبلا ذکر شد، می توانند معمولا پس از ۳ سال از اخذ ویزای ۱۸۸ خود برای این ویزای دائمی اقدام کنند. میزان گردش مالی و همچنین ارزش کسب و کار شما در دو سال منتهی به درخواست ویزای ۸۸۸ استرالیا بسیار حائز اهمیت است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه‌ ویزای ۸۸۸ استرالیا مراجعه کنید.

قدم دوم: خود شناسی

به طور معمول قدم دوم یعنی خود شناسی با انتخاب مسیر مهاجرت به استرالیا رابطه مستقیم دارد و در یک راستا است. شما می‌توانید با شناخت کافی از خود شروع به انتخاب گزینه‌های موجود کنید. در این مسیر برای خود فیلترهایی را مد نظر بگیرد مانند؛ سابقه کار و مدیریت، سن، مبلغ مورد نظر برای خرید یا راه اندازی یک بیزینس، درآمد مورد نظر شما و همچنین سطح زبان انگلیسی. توجه داشته باشید هرچه شناخت بیشتری از خود داشته باشید، می‌توانید انتخاب مناسب‌تر انجام دهید. به عنوان مثال میزان مبلغ مشخص شده توسط ایالت جهت انجام سرمایه گذاری و یا خرید بیزینس را با مشورت وکیل مهاجرتی خود مشخص کنید، همچنین تجربیات کاری و مدیریتی شما در انتخاب یک کسب و کار در کشور استرالیا بسیار حائز اهمیت است. فاکتورهای بسیار زیادی در این مسیر پیش روی شماست و شما می‌توانید با مشورت وکیل مهاجرتی خبره بهترین روش را انتخاب کنید.

قدم سوم: مراجعه به وکیل رسمی اداره مهاجرت

بعد از طی کردن دو گام قبلی که در بالا ذکر شد، سوالات بسیاری ذهن افراد را به خود مشغول می‌کند، مانند؛ مدت زمان پروسه اخذ ویزا، چگونگی ارسال درخواست ویزا برای سرمایه گذاری، برای شروع بیزینس و بسیاری دیگر از این دست سوالات. در این مرحله شما با انتخاب یک وکیل مهاجرتی خبره می توانید درصد موفقیت خود در اخذ اقامت دائم کشور استرالیا را به مراتب بالا ببرید. استفاده از تجربیات و آگاهی کامل از قوانین اداره مهاجرت وکیل مهاجرتی، یکی از دلایل موفقیت بیشتر افراد در این مسیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه وکیل مهاجرت به استرالیا مراجعه کنید.

قدم چهارم: مراجعه به کارگزار

کارگزار به فردی اطلاق می‌شود که عهده دار انتقال یا افتتاح کسب و کار شما در کشور استرالیا است. این افراد می‌توانند با استفاده از تجربیات و همچنین آگاهی کاملی که نسبت به حیطه بیزنس، رقبای موجود، قوانین کشور استرالیا دارند و قیمت خرید و فروش و اجاره­های منطقه در پروسه افتتاح و یا انتقال بیزینس و یا خرید یک کسب و کار جدید در استرالیا کمک شایانی به شما انجام دهند. توجه داشته باشید که در این مسیر وجود یک قرار داد شفاف بین شما و کارگزار، می‌تواند ریسک‌های موجود در این پروسه را به حداقل برساند.

قدم پنجم: مراجعه به حسابدار

شما در کنار استخدام یک کارگزار برای انجام پروسه انتقال یا خرید یک کسب و کار، به یک حسابدار هم نیاز دارید. وظیفه اصلی حسابدار، آنالیز دقیق سوابق بیزنس مورد نظر شماست. این فرد با بررسی دقیق صورت‌های مالی گذشته و اظهار نامه‌های مالیاتی گذشته یک بیزنیس روند آینده کسب و کار را برای شما روشن می‌کند و مانع از بروز ضرر مالی برای شما می‌شود. آگاهی از قوانین مالیاتی استرالیا و تجربه بالا از مشخصه‌های یک حسابدار خبره است. شما برای کم کردن ریسک انتقال سرمایه خود به کشور استرالیا، به یک حسابدار خوب نیازمند هستید.

قدم ششم: خرید و یا راه اندازی کسب و کار مورد نظر

بستن قرارداد آخرین و هیجان انگیزترین قدم است. شما اکنون به یک صاحب کسب و کار کوچک تبدیل شده‌اید. در انتهای این مسیر شما با استناد به تحلیل و بررسی حسابدار خود و  انجام امور به دست کارگزار خود و همچنین با راهنمایی وکیل مهاجرتی خود به خرید یا راه اندازی یک بیزینس رسیده‌اید. شما می‌بایست تمام جوانب این اقدام خود را در نظر بگیرد و با در نظر گرفتن نظرات مشاورین خود نسبت به راه اندازی و یا خرید بیزینس مد نظر خود اقدام نمایید. در هنگام نهایی کردن خرید بیزینس خود به نکات زیر توجه داشته باشید.

  • یک دوره زمانی مشخص برای انجام تمام امورات تعیین کنید
  • به هیچ وجه روند پروسه اداری را به تاخیر نیاندازید
  • اعتماد ایجاد کنید
  • قبل از بیان هر سخنی خوب فکر کنید
  • از سوال پرسیدن نترسید
  • با ریز بینی خاصی تمام بندهای قرارداد را موشکافی کنید

سخن پایانی

ما در این مطلب اقدامات لازم جهت خرید یا راه اندازی کسب و کار در استرالیا را در شش گام شرح دادیم. روش‌های اخذ ویزای برای سرمایه گذاری، شناخت خود و شرایط موجود برای انتخاب بین روش‌های سرمایه گذاری و کسب و کار‌های مختلف، انتخاب یک وکیل مهاجرتی و در ادامه استخدام یک کارگزار و حسابدار خبره برای انجام امورات انتقال سرمایه و بررسی کسب و کارها و در نهایت امضای قرارداد خرید. توجه داشته باشید که شما می‌توانید با حداقل بودجه ۲۰۰ هزار دلار استرالیا برای سرمایه گذاری در این کشور اقدام نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی شرایط مهاجرتی خود می‌توانید از طریق فرم ارزیابی ویزای سرمایه گذاری اقدام نمایید.

About مهدی کیوانی

مهدی کیوانی هستم، وکیل سازمان مهاجرتی یونیک ویزا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ویکتوریا و دارای مجوز فعالیت از سازمان مارا (Migration Agents Registration Authority )، با شماره ثبت MARN 2217813 میباشم. در طول سالهای متوالی فعالیت در حوزه اخذ ویزاهای استرالیا تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا بهترین خدمات را به کلاینت های گرامی ارائه دهم. تمامی پرونده‌های موکلین مستقیماً زیر نظر اینجانب بررسی میگردد تا درخواست ویزا مطابق به روز ترین قوانین و با کمترین میزان ریسک ثبت گردد.
در مقالاتی که منتشر میکنم سعی دارم تا اطلاعات مهم و اصلی که برای مهاجرت نیاز دارید را بصورت رایگان و موثق در اختیارتان قرار بدهم.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران