شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

بررسی تغییرات اعمال شده در برخی ویزاهای استرالیا در سال ۲۰۱۸

سه شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱

در سال جاری برخی تغییرات در برنامه ویزاهای استرالیا اعمال گردیده اند اما تغییرات احتمالی برخی دیگر از ویزاها هنوز مشخص نیست.

ویزای موقت مرتبط با کمبود مهارت در استرالیا جایگزین ویزای کار موقت ساب کلاس۴۵۷ میشود:

یک مورد از تغییراتی که قطعی شده است و از ماه مارچ نیز به اجرا گذاشته شده است جایگزین شدن ویزای ۴۵۷ با یک ویزای جدید به نام Temporary Skill Shortage (TSS) است.

ویزای TSS به دو گروه “کوتاه مدت” یا Short-Term و “میان مدت” و Medium-Term دسته بندی می شود.

نوع کوتاه مدت: در این ویزا اجازه اقامت تا دو سال به متقاضی داده میشود. شایان توجه است که امکان تمدید آن برای یک مرتبه نیز وجود دارد. این نوع این ویزا به اقامت دائم ختم نمیشود.

نوع میان مدت : در این ویزا اجازه اقامت تا چهار سال به متقاضی داده میشود. این نوع ویزا می تواند به مسیری منتهی شود که فرد بتواند اقامت دائم استرالیا را کسب کند.

برای اخذ ویزای TSS (نوع کوتاه مدت و میان مدت) قوانین سختگیرانه ای وجود دارد و تجربه کاری و سطح بالای زبان انگلیسی مورد نیاز میباشد.

همچنین برخی از مشاغل از “لیست مهارت های تخصصی” حذف و تعدادی از مشاغل به آن اضافه شده اند. که در خبرهای قبلی به آن پرداخته شده است.

ویزای موقت اسپانسر والدین

در سال ۲۰۱۷ دولت استرالیا از آغاز یک ویزای موقت اسپانسر والدین خبر داد اما لایحه مربوط به معرفی این ویزا هنوز در انتظار تصویب سنای استرالیا است.

دارندگان این ویزا مجاز خواهند بود تا حداکثر ده سال در استرالیا اقامت داشته باشند اما مجاز به اقدام مجدد برای این ویزا نیستند و همچنین این ویزا به اقامت دائم منجر نمیشود. بر اسا تخمین ها هزینه صدور این ویزای سه ساله  پنج هزار دلار، هزینه ویزای پنج ساله آن ده هزار دلار و هزینه نوع ده ساله آن بیست هزار دلار است.

ویزای پارتنر/ شریک زندگی 

دولت استرالیا قصد دارد در خصوص این ویزا فرآیندی را اجرا کند که طی آن ابتدا که اسپانسر (حامی مالی) باید به تایید برسد و پس از آن نفر دوم / شریک زندگی درخواست ویزا دهد.

نیلش ناندان (Nilesh Nandan) مشاور ویژه یکی از موسسات مطرح مهاجرتی گفته است : “این امر ممکن است توانایی فرد برای ارائه درخواست ویزا را به تاخیر بیاندازد زیرا ابتدا باید اثبات و تایید شود که فرد می تواند اسپانسر شود و البته مشکلات دیگری نیز وجود دارد که اسپانسرها با آن روبرو می شوند و این مشکلات در واقع شامل اضافه کردن تعهدات بیشتر بر تعهدات اسپانسر و تحریم های تحمیلی بر آن دسته از اسپانسرهایی است که احتمالا نمی توانند به تعهدات خود عمل کنند”.

لغو احتمالی برخی ویزاها و اخراج افراد از استرالیا

نیلش ناندان همچنین معتقد است که در سال جاری شاهد لغو ویزاهای بیشتر و اخراج یا deportations بیشتر افراد از استرالیا خواهیم بود. وی اظهار داشت: “به دادگاه های کشور در خصوص قدرت و اختیارات وزیر برای لغو ویزاها اطلاعات زیادی داده شده است. از آنجایی که این قدرت و اختیارات به صراحت و با شفافیت اعلام شده اند انتظار میرود به موجب ماده ۵۰۱ قانون مهاجرت شاهد لغو ویزاهای بیشتری باشیم.”

تغییر قوانین شهروندی استرالیا 

انتظار می رود دولت استرالیا لایحه پیشنهادی اصلاح شده خود در ارتباط با تغییر قوانین شهروندی استرالیا را بار دیگر به پارلمان ارائه نماید. لایحه ای که قرار است شرایط را برای دریافت تابعیت استرالیا دشوارتر از گذشته کند.

در حال حاضر، برای اخذ شهروندی استرالیا متقاضی باید برای مدت چهار سال در استرالیا اقامت داشته باشد به شرط آنکه حداقل یکسال آن پس از اخذ اقامت دائم وی باشد. این در حالی است که به موجب تغییرات پیشنهادی جدید دولت، افراد باید حداقل چهار سال به عنوان مقیم دائم در استرالیا حضور داشته باشند تا واجد شرایط لازم برای اخذ تابعیت استرالیایی باشند و در آزمون زبان انگلیسی که برگزار میگردد موفق شوند.

 

 

 

About مهدی کیوانی

مهدی کیوانی هستم، وکیل سازمان مهاجرتی یونیک ویزا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ویکتوریا و دارای مجوز فعالیت از سازمان مارا (Migration Agents Registration Authority )، با شماره ثبت MARN 2217813 میباشم. در طول سالهای متوالی فعالیت در حوزه اخذ ویزاهای استرالیا تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا بهترین خدمات را به کلاینت های گرامی ارائه دهم. تمامی پرونده‌های موکلین مستقیماً زیر نظر اینجانب بررسی میگردد تا درخواست ویزا مطابق به روز ترین قوانین و با کمترین میزان ریسک ثبت گردد.
در مقالاتی که منتشر میکنم سعی دارم تا اطلاعات مهم و اصلی که برای مهاجرت نیاز دارید را بصورت رایگان و موثق در اختیارتان قرار بدهم.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران