شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

هزینه های زندگی در استرالیا

کشور استرالیا از نظر کیفیت زندگی ساکنان خود رتبه برتر را در دنیا کسب کرده است و از همین جهت قابل پیش بینی است که کشوری با این سطح رفاه و کیفیت زندگی مردم دارای هزینه زندگی بالاتری باشد که باید توجه داشت برای افراد که در همین جامعه مشغول به کار و فعالیت هستند این مسئله چندان مورد نظر نیست چرا که این مخارج مطابق با درآمدهای ایشان است. هزینه های زندگی در استرالیا امری است که برای افراد متقاضی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، دلیل آن هم این است که اگر فرد با هزینه ها آشنا باشد بهتر می تواند تصمیم گیری کرده و با آگاهی بیشتر اقدام به مهاجرت کند.هزینه ها با توجه به اینکه سبک زندگی شما به چه صورت باشد و در کدام ایالت باشید, متفاوت است.

مهاجرت به استرالیا

هزینه های زندگی در استرالیا به طور کلی به شرح زیر میباشد:

۱-هزینه زندگی برای یک نفر در استرالیا به صورت سالیانه حدود ۱۹هزار و هشتصددلار استرالیا است.

۲-هزینه زندگی برای همسر در استرالیا به صورت سالیانه حدود ۶ هزار و پانصد هزار دلار استرالیا است.

۳- هزینه زندگی برای هر فرزند در استرالیا به صورت سالیانه حدود۲ هزار و نهصد و هفتاد دلار استرالیا است.

هزینه اجاره خانه در شهرهای مختلف استرالیا متفاوت است و بین ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا میباشد البته این رقم به صورت ماهیانه می باشد. در استرالیا خانه ها بصورت ویلا, هوس , آپارتمان و یونیت هستند.عوامل مختلفی که در اجاره خانه دخیل است شامل: موقعیت خانه در شهر, نوع واحد, تعداد اتاق خواب است. مطمئنا خانه های بدون اتاق خواب هزینه کمتری دارند.

شهر سیدنی از لحاظ هزینه زندگی, بالاترین هزینه را میان دیگر شهرهای استرالیا دارد.

  هزینه های مسکن در سیدنی
۱۹۷۱دلار اجاره ماهیانه برای ۴۵ متر خانه به همراه اثاث در منطقه گران شهر
۱۴۳۳دلار اجاره ماهیانه برای ۴۵ متر خانه به همراه اثاث در متوسط شهر
۲۸۴۰دلار اجاره ماهیانه برای ۸۵ متر خانه به همراه اثاث در منطقه گران شهر
۲۰۰۸دلار اجاره ماهیانه برای ۸۵ متر خانه به همراه اثاث در منطقه متوسط شهر
۳۴۱دلار آب، گاز، برق، وسایل گرمایشی برای استفاده دو نفر در یک آپارتمان ۸۵ متری
۲۸۶دلار آب، گاز، برق، وسایل گرمایشی برای استفاده یک نفر در یک آپارتمان ۴۵ متری

هزینه اجاره خانه های قدیمی در محله ارزان تر و دوخوابه : بین ۲۰۰ تا ۲۴۰ دلار استرالیا

هزینه اجاره سوئیت های کوچک : بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ دلار استرالیا

 1-1-734x1024

هزینه های خوراک در استرالیا :

 در زیر لیستی از هزینه های متوسط ​​برای محصولات  و مواد غذایی روزمره در استرالیا را مشاهده مینمایید : یک بسته نان ۲٫۵ تا ۳٫۰۰ دلار استرالیا ؛دو لیتر شیر ۲٫۲۰ تا ۲٫۹۰ دلار استرالیا ؛روزنامه  ۱٫۵۰ تا ۳٫۰۰ دلار استرالیا ؛یک بسته غلات صبحانه  ۳٫۰۰ تا ۴٫۰۰ دلار استرالیا ؛شیشه قهوه فوری  ۳٫۰۰ تا ۴٫۰۰ دلار استرالیا ؛بطری نوشابه  ۱٫۵۰ تا ۳٫۰۰ دلار استرالیا ؛شامپو  ۲٫۵۰ تا ۴٫۵۰ دلار استرالیا ؛صابون  ۱٫۵۰ تا ۲٫۵۰ دلار استرالیایک عدد سیب ۰٫۵ تا ۰٫۸ دلار استرالیا ؛یکی عدد موز  ۰٫۶۰ تا ۰٫۹۰ دلار استرالیا ؛گوشت گاو (۵۰۰ گرم) ۷٫۰۰ تا ۹٫۰۰ دلار استرالیامرغ (۶۰۰ گرم) –۷٫۰۰ تا ۸٫۰۰ دلار استرالیا

استفاده وسایل نقلیه عمومی در استرالیا بسیار مقرون به صرفه است و هزینه وسایل نقلیه عمومی مثل مترو و اتوبوس بین ۱۵ تا ۵۵ دلار استرالیا میباشد.

هزینه تاکسی برای ۸ کیلومتر: ۲۰ دلار

استفاده از وسیله نقلیه شخصی با توجه به هزینه بنزین, بیمه, سرویس و … هزینه ای بین ۲۰۰ تا ۳۲۰ دلار استرالیا در ماه را برای شما دارد.

هزینه آب و برق و گاز در استرالیا تقریبا کم میباشد و به طور متوسط بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار استرالیا در ماه است.

هزینه های تماس در استرالیا بابت هر تماس داخلی حدود ۲۰ سنت میباشد

 cdn.expansion.mx

هزینه پوشاک در استرالیا

مردم استرالیا به طور کلی با پوشش مدرن تحت تاثیر سلیقه شخصی، وضعیت اقتصادی، محل کار، شیوه زندگی و محل زندگی لباس میپوشند. هزینه لباس در استرالیا بسیار متفاوت است. تعدادی از فروشگاه های مختلف با کیفیت از قبیل  K-Mart وBig W  وجود دارند که در آن شما می توانید لباس و کفش های مورد نیازتان را با هزینه کم تهیه نمایید. فروشگاه های دیگری مانند Myer  و David Jones  دارای قیمت های گران تری برای انواع مارک های لباس هستند.

یک شلوار جین (برند لیویز یا برندهای مشابه) : ۱۱ دلار

یک پیراهن تابستانی (زارا، اچ اند ام…) : ۶۹ دلار

یک جفت کفش اسپورت (نایک، آدیداس..): ۱۴۵ دلار

یک جفت کفش رسمی مردانه چرم: ۱۴۴ دلار

هزینه های تحصیل در استرالیا

  • مدرسه –۷۸۰۰ $ تا ۳۰۰۰۰ $ • مطالعات زبان انگلیسی – حدود ۳۰۰ دلار در هفته بسته به طول دوره • کارشناسی –۱۵۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ دلار • کارشناسی ارشد –۲۰۰۰۰ تا۳۰۰۰۰دلار • دکترا –۱۴۰۰۰ تا۳۷۰۰۰

استرالیا عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه یا همان OECD میباشد.

این سازمان برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی سراسر دنیا اقدام میکند و همان شاخص زندگی بهتر را معرفی میکند و کشورهایی که عضو این سازمان هستند را با هم مقایسه میکند

منظور از شاخص زندگی بهتر یعنی مسائلی که به طور مستقیم بر زندگی مردم تاثیر میگذارد این موارد میتواند شامل: آموزش, میزان اوقات فراغت مردم, مراقبت های بهداشتی, امنیت اجتماعی و مالیات شود

استرالیا در اکثر زمینه ها جزو کشور های برتر است

-میانگین درآمد خالص خانواده برای هر فرد بیش از میانگین OECD میباشد.

-بیش از ۷۲ درصد از افراد ۱۵ تا ۶۴ ساله دارای شغل هایی با درآمد بالاتر از میانگین استخدام ۶۵ درصد OECD را دارند

-در استرالیا مجموع ساعت کار در سال ۱.۷۲۸ میباشد که کمتر از ۱.۷۶۵ ساعت کار در سال OECDاست

-در استرالیا طول عمر تقریبا ۸۲ سال که که دو سال از طول عمر کشورهای عضو OECD بیشتر است

-سطح اتمسفری۱۰PMدر استرالیا ۱/۱۳ میلیونیوم گرم در هر متر مکعب است که کمتر از میانگین ۱/۲۰میلیونیوم گرم در هر متر مکعب OECDاست.

-کیفیت آب در استرالیا رضایت ۹۳ درصدی را به همراه دارد که بیشتر از میانگین ۸۴ درصدی OECDرا دارد.

-سطح اعتماد در استرالیا بسیار بالا است, ۹۳ درصد از استرالیایی ها میگویند که در مواقع نیاز افرادی را میشناسند که میتوانند به آنان اعتماد کنند که این رقم بیشتر از میانگین ۸۹ درصدی OECD است

-تقریبا ۸۳ درصد از استرالیایی ها در روز به طور متوسط تجربیات مثبت بیشتری نسبت به تجربیات منفی دارند که این رقم هم بیشتر از میانگین ۷۶ درصدی OECD است.

About مهدی کیوانی

مهدی کیوانی هستم، وکیل سازمان مهاجرتی یونیک ویزا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ویکتوریا و دارای مجوز فعالیت از سازمان مارا (Migration Agents Registration Authority )، با شماره ثبت MARN 2217813 میباشم. در طول سالهای متوالی فعالیت در حوزه اخذ ویزاهای استرالیا تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا بهترین خدمات را به کلاینت های گرامی ارائه دهم. تمامی پرونده‌های موکلین مستقیماً زیر نظر اینجانب بررسی میگردد تا درخواست ویزا مطابق به روز ترین قوانین و با کمترین میزان ریسک ثبت گردد.
در مقالاتی که منتشر میکنم سعی دارم تا اطلاعات مهم و اصلی که برای مهاجرت نیاز دارید را بصورت رایگان و موثق در اختیارتان قرار بدهم.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران