شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

سوالات متداول مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در استرالیا

سه شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱
نویسنده:

در این مطلب به بررسی سوالات متداول مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در استرالیا می پردازیم

چرا  ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی را جهت مهاجرت به استرالیا انتخاب کنیم؟

عدم نیاز به انتقال سرمایه پیش از دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا یا در سالهای اولیه ورود به استرالیا ، عدم نیاز به مدرک زبان و مدرک تحصیلی دانشگاهی و امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا از مهم ترین دلایل انتخاب ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی جهت مهاجرت به استرالیا میباشد. استرالیا، یکی ازقدرت مند ترین اقتصادهای دنیا را دارد و در ۲۵ سال اخیر، به‌صورت مستمر رشد اقتصادی داشته است. این کشور از هر سه آژانس رتبه‌بندی اقتصاد دنیا (Standard & poor, Moody’s, Fitch group)، رتبه‌ی A را دریافت کرده است.

برای مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی چه شرایطی باید داشته باشیم؟

برای مهاجرت به استرالیا با این ویزا باید سنتان زیر ۵۵ سال بوده و  یک بیزینس ثبت شده در ایران داشته باشید که قدمتی بیش از ۲ سال داشته باشد. این بیزینس میتواند شرکت، مغازه، کلینیک، مطب و هر نوع بیزینس دیگری را شامل شود.

توصیه میکنیم جهت اطلاع از تمام جزییات و شرایط مورد نیازمهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به این لینک مراجعه نمایید: https://www.uniquevisa.net/singlepage/15

 

مراحل و پروسه زمانی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری چگونه است؟

۱- برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا در مرحله اول میبایست از یکی از ایالتهای استرالیا برای متقاضی دعوتنامه دریافت گردد. این پروسه به صورت میانگین بین ۳ الی ۸ هفته زمان میبرد.

۲-ارسال مدارک به اداره مهاجرت استرالیا  – بابت ارسال مدارک حداکثر ۶۰ روز فرصت وجود دارد.

۳- بررسی مدارک توسط افسر پرونده در اداره مهاجرت استرالیا و صدور ویزا  جهت مهاجرت به استرالیا– این پروسه معمولا بین ۱۳ الی ۲۰ ماه زمان میبرد.

 

پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری استرالیا چه اقدامی باید انجام دهیم؟

پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی،  حداکثر تا ۲۳ ماه پس ورودتان به این کشور  باید یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنید و حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در آن سرمایه‌گذاری کنید. گردش مالی یا فروش سالانه شما در سال آخر فعالیت کسب‌وکارتان باید حداقل ۳۰۰ هزار دلار باشد.آخرین شرط، استخدام دو نفر به‌صورت تمام وقت است. اگر نتوانستید یا نخواستید کسی  را استخدام کنید، می‌توانید به جای آن ۴۰۰ هزار دلار استرالیا سرمایه‌گذاری شخصی مانند خرید منزل یا قراردادن پول در بانک داشته باشید.  بدین طریق واجد شرایط دریافت اقامت دائم استرالیا خواهید بود.

پس از مهاجرت به استرالیا با این ویزا چه نوع بیزینسی را باید راه اندازی کنیم؟

پس از مهاجرت به استرالیا با این ویزا هر نوع بیزینسی که به صورت قانونی قابل ثبت در استرالیا باشد را میتوانید انتخاب کنید. بسیاری از افراد نیز اقدام به خرید یک بیزینس آماده مینمایند. مثلا خرید امتیاز تاسیس شعبه ای از فروشگاه ها یا رستوران های زنجیره ای و …

 

اگر پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی نتوانیم شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای اقامت دائم را ایجاد نماییم چه اتفاقی پیش می آید؟

چنانچه تا پایان سال سوم ویزای خود امور اولیه ایجاد بیزینس در استرالیا را انجام داده باشید  و نشان دهید که همچنان تمایل به نگهداری کسب و کار خود در استرالیا دارید میتوانید ویزای خود را به مدت ۲ سال دیگر تمدید نمایید تا کسب و کار را راه اندازی نموده و اقامت دائم را دریافت کنید.

 

آیا برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا باید وکیل مهاجرت به استرالیا داشته باشیم؟

پروسه اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا دارای جزییات فراوانی است. با اینکه داشتن وکیل برای اخذهیچ کدام از ویزاها جهت مهاجرت به استرالیا الزامی نیست پیشنهاد میشود برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا حتما از وکیل مهاجرت به استرالیا کمک بخواهید تا شانس موفقیت خود را افزایش دهید. وکیل مهاجرت به استرالیا میتواند نقش چشمگیری در موفقیت شما داشته باشد و تا حد زیادی از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری نماید. به خاطر داشته باشید وکیلی که انتخاب میکنید حتما عضو سازمان مارا باشد.

داشتن وکیل مهاجرت به استرالیا به شما کمک می‌کند که نه‌تنها با خیال راحت ویزای استرالیا را دریافت کنید، بلکه موارد قانونی سرمایه گذاری در استرالیا، حتی پس از مهاجرت به استرالیا را هم بشناسید.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ  ویزای سرمایه گذاری استرالیا چه مزایایی برای شخص و خانواده وی دارد؟

-افرادی که با  ویزای سرمایه گذاری استرالیا  امر مهاجرت به استرالیا را انجام میدهند میتوانند به دفعات به استرالیا وارد و از آن خارج شوند.

– برای مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری استرالیا، نیازی به داشتن مدرک زبان نمیباشد و متقاضی پس از مهاجرت به استرالیا میتواند در دوره های زبان که در  استرالیا برگزار میشوند شرکت کند و از این طریق سطح زبان خود را تقویت نماید.

-برای مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری استرالیا، داشتن مدرک تحصیلی الزامی نیست.

-در زمان اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا همسر و فرزندان زیر ۲۳ سال متقاضی نیز همزمان این ویزا را دریافت میکنند و همه اعضای خانوادهپس از مهاجرت به استرالیا اجازه کار و تحصیل خواهند داشت.

– برای مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیازی به انتقال سرمایه قبل از اخذ ویزا یا به محض ورود به استرالیا نمیباشد بلکه به متقاضی حدود دو سال پس از مهاجرت به استرالیا فرصت تحقیق و بررسی داده میشود تا با بازار اقتصادی استرالیا آشنا شده و پس از حصول اطمینان نسبت به انتقال سرمایه اقدام نماید.

-پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی، محدودیتی بابت سرمایه انتقال داده شده وجود ندارد و متقاضی میتواند سرمایه خود را صرف خرید یا ایجاد هر نوع کسب و کاری که مد نظرش باشد، نماید.

-پس از مهاجرت به استرالیا ز طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا و راه اندازی کسب و کار شخص میتواند اقامت دائم این کشور را دریافت کرده و در نهایت نیز میتواند شهروند استرالیا شده و پاسپورت معتبر این کشور را دریافت نماید.

مطالب مرتبط:

روش ها و قوانین مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۰

ممکن است سوالاتی باقی مانده باشد که در سوالات متداول مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در استرالیا نیامده باشد خواهشمندیم نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص با ما در میان بگذارید

 

جهت بررسی دقیق شرایط خود جهت مهاجرت به استرالیا میتوانید با مشاوران زبده یونیک ویزا در ارتباط باشید:

۰۲۱۸۸۵۴۵۳۲۴ الی ۶

لطفا دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه کاربران

یونیک ویزا همراه شما در مهاجرتشما را تا رسیدن به مقصد همراهی می کنیم!

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی یونیک ویزا، از آخرین اخبار، جدیدترین تغییرات قوانین مهاجرت و موقعیت های کاری و تحصیلی مهاجرت مطلع شوید!

آماده مهاجرت هستی؟! محاسبه گر آنلاین امتیازات