شماره تماس 021-88545324
UniqueVisa Logo

مهاجرت مهندس عمران به استرالیا

شاید مهندسی عمران در کشورمان آن ارج‌وقرب گذشته را نداشته باشد، اما در کوچک‌ترین قاره دنیا این‌طور نیست و در آنجا فرصت‌های کاری و تحصیلی بزرگی برای این دسته از مهندسان فراهم شده است. همین شرایط مناسب، باعث شده تا استرالیا به مقصد محبوبی برای مهاجرت مهندسان عمران و معماران تبدیل شود. بیایید تا در ادامه، این شرایط را زیر ذره‌بین ببریم.

شرایط مهاجرت مهندس عمران به استرالیا

در فهرست طبقه‌بندی استاندارد مشاغل استرالیا و نیوزیلند (ANZSCO) در میان زیرشاخه‌های رشته عمران، سه کد شغل اصلی برای مهاجرت وجود دارد.

این سه عبارتند از:

  • مهندسی عمران (Civil Engineering) با کد ۲۳۳۲۱۱
  • تکنسین مهندسی عمران (Civil Engineering Technician) با کد ۳۱۲۲۱۲
  • دستیار و نقشه کش عمران (Civil Engineering Draftsperson) با کد ۳۱۲۲۱۱

در منابع مختلف، از کد اول با عنوان مهندسی عمران حرفه‌ای یا Professional هم یاد می‌کنند. ابتدا به سراغ همین کد می‌رویم.

در فهرست ANZSCO، مهندسین عمران (کد ۲۳۳۲۱۱) به‌عنوان کسانی معرفی شده‌اند که وظیفه برنامه‌ریزی، طراحی، سازمان‌دهی و نظارت بر پروژه‌های مختلف ساخت‌وساز، مانند: سدها، خطوط لوله، پل‌ها، سیستم‌های آب‌وفاضلاب، فرودگاه‌ها و انواع دیگر سازه‌ها را بر عهده دارند.

شرح وظایف شغلی مهندس عمران در استرالیا

اگر می‌خواهید با مدرک مهندسی عمران، ازطریق برنامه مهاجرت نیروی کار ماهر استرالیا (General Skilled Migration) برای دریافت اقامت دائم یا مشروط درخواست بدهید، ابتدا باید ارزیابی مهارت (Skills assessment) شوید. فرآیند ارزیابی مهارت برای مهندسین عمران توسط سازمان مهندسین استرالیا (Engineers Australia) انجام می‌شود و به این شکل، سازگاری آن‌ها با استانداردهای این کشور مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در سازمان مهندسین استرالیا، ارزیابی مهارت در ۶ مسیر مجزا انجام می‌شود:

 ۱. مسیر صلاحیت استرالیا (Australian Qualification Pathway)

۲. مسیر توافق واشنگتن (Washington Accord Pathway)

۳. مسیر توافق سیدنی (Sydney Accord Pathway)

۴. مسیر توافق دوبلین (Dublin Accord Pathway)

۵. سایر مدارکی که به رسمیت شناخته شده‌اند (برای دارندگان مدارک تحصیلی فرانسوی)

۶. مسیر گزارش تایید شایستگی مهارتی (CDR)

انتخاب مسیر ارزیابی براساس کشوری انجام می‌شود که مدرک مهندسی خود را از آن گرفته‌اید و در میان این مسیرها، مورد آخر، یعنی CDR، مختص مهندس‌هایی است که جایی که از آن مدرک گرفته‌اند جزو کشورهای امضاکننده توافق‌نامه‌های بالا نیست. بنابراین کسانی که از دانشگاه‌های ایران مدرک گرفته‌اند هم باید از همین مسیر اقدام کنند که البته به زمان و تلاش بیشتری نیاز دارد.

مدارک مهاجرت مهندس عمران به استرالیا

مدارک موردنیاز برای درخواست ارزیابی مهارت تا حدی به مسیر انتخابی بستگی دارد، اما بعضی از مدارکی که معمولا اصل یا رونوشت آن‌ها برای ارزیابی لازم هستند عبارتند از:

  • عکس پاسپورت سایز ۶ در ۴
  • مدارک شناسایی مانند پاسپورت و شناسنامه
  • رزومه کاری و تحصیلی
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی اشتغال به کار
  • مدرک زبان انگلیسی (حداقل آیلتس ۶ در هر چهار مهارت یا آزمون های معادل)

لیست مدارک مهندسان عمران در استرالیا

مدارکی که توسط وکیل مهاجرت به استرالیای شما ارائه شده است، توسط سازمان مهندسین استرالیا بررسی می‌شود تا مشخص شود که آیا مدارک تحصیلی و سابقه کاری شما در زمینه مهندسی عمران با استانداردهای این کشور همخوانی دارد یا خیر.

سایر آزمون هایی که به جای آیلتس میتوانید مدرک آنها را به سازمان مهندسین استرالیا ارائه دهید عبارتند از:

  • تافل (TOEFL iBT): نمره ۱۲ برای لیسنینگ، ۱۳ برای ریدینگ، ۲۱ برای رایتینگ و ۱۸ برای اسپیکینگ
  • پیرسون آکادمیک (PTE Academic): نمره ۵۰ در هریک از چهار مهارت
  • کمبریج C1 Advanced: نمره ۱۶۹ برای هرکدام از مهارت ها

کسانی که گذرنامه معتبر انگلستان، آمریکا، کانادا، نیوزیلند یا ایرلند را دارند، نیازی به دریافت مدرک زبان انگلیسی نخواهند داشت و فرض می‌شود که به انگلیسی تسلط کافی دارند.

دقت کنید که حداقل‌های بالا برای درخواست اسسمنت توسط EA هستند. اگر به دنبال ویزای نیروی کار ماهر هستید بر اساس امتیازاتتان ممکن است سطح بالاتری از مهارت انگلیسی از شما خواسته شود.

برای آنکه شرایط لازم را برای مهاجرت به استرالیا در قالب طرح‌های مهاجرتی نیروی کار ماهر، به‌عنوان مهندس عمران، برآورده کنید، باید در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق کار حداقل امتیاز موردنیاز را که توسط دولت فدرال تعیین شده است، به دست بیاورید. این کف امتیاز هر سال ممکن است تغییر کند. در سیستم امتیازبندی مهاجرت استرالیا، در سال ۲۰۲۳ حداقل امتیاز موردنیاز مهندسین عمران برای ویزای نیروی ماهر نسبت ۶۵ امتیاز است. بااین‌حساب مهندس‌های عمران برای درخواست ویزای ساب کلاس ۱۸۹ (مهارتی مستقل)، ساب کلاس ۱۹۰ (مهارتی با حامی ایالتی) یا ساب کلاس ۴۹۱ (مهارتی با اسپانسری مناطق کم جمعیت یا اسپانسر خانوادگی ) باید حداقل امتیاز ۶۵ را از این سیستم دولت فدرال دریافت کنند. این امتیاز حداقل، امتیازهایی را که ازطریق نامزدی ایالتی (State Nomination) و حامی خویشاوندی (Family Sponsorship) کسب شده‌اند، هم شامل می‌شود. البته صرف داشتن حداقل امتیاز برای موافقت با درخواست ویزا کافی نیست؛ چراکه مسائل و معیارهایی مانند ارزیابی مهارت، نامزدی ایالتی، ویژگی‌های شخصیتی و وضعیت سلامت شخص هم در اعطای ویزا دخیل هستند.

دادن امتیاز برای مهندس عمران در استرالیا

در جایگاه یک مهندس عمران، چندین راه برای اخذ ویزای کار یا اقامت دائم استرالیا دارید؛ ازجمله:

  • ساب کلاس ۱۸۹: ویزای مهارتی مستقل / Skilled Independent Visa
  • ساب کلاس ۱۹۰: ویزای مهارتی با حامی ایالتی / Skilled Nominated Visa
  • ساب کلاس ۴۹۱: ویزای مهارتی مناطق خاص / Skilled Regional (Provisional) Visa
  • ساب کلاس ۴۸۲: ویزای موقت کمبود نیروی ماهر – جریان میان‌مدت / Temporary Skill Shortage – Medium Term Stream
  • ساب کلاس ۱۸۶: ویزای توصیه نامه کارفرما / Employer Nomination Scheme Visa
  • ساب کلاس ۴۹۴: ویزای مهارتی با حمایت کارفرمای مناطق خاص / Skilled Employer Sponsored Regional (Provisional) Visa
  • ساب کلاس ۴۰۷: ویزای موقت دوره آموزشی / Training Visa
  • ساب کلاس ۴۸۵: ویزای موقت فارغ‌التحصیلان استرالیا / Temporary Graduate Visa

از بین موارد بالا، ساب‌کلاس‌های ۱۸۹، ۱۹۰، ۱۸۶ و ۴۹۴ دارای ویزای دائمی هستند. برای مهندسین عمران، ساب‌کلاس‌های۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱ جزو بهترین گزینه‌ها در برنامه مهاجرت نیروی کار ماهر استرالیا محسوب می‌شوند. در این مسیر، روند معمول شامل چنین مراحلی است: استفاده از خدمات حرفه‌ای مشاوره مهاجرت، کسب نمرات لازم در یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی، دریافت نتیجه مثبت در ارزیابی مهارتی، ارائه فرم انگیزه‌نامه (EOI) ازطریق سرویس اسکیل سلکت (SkillSelect)، کسب نامزدی ایالتی و ارسال درخواست ویزا در عرض نهایتا ۶۰ روز از تاییدیه نامزدی شما از سوی ایالت موردنظر.

دومین شغل عمران فهرست ANZSCO که درباره آن صحبت می‌کنیم، تکنسین مهندسی عمران با کد ۳۱۲۲۱۲ است. تکنسین عمران و وظایفش این‌طور تعریف شده است: «آزمایش‌های مصالح ساختمانی را انجام می‌دهد، طرح‌ها و جداول را آماده می‌کند و در متره و برآورد هزینه‌ها به مهندسین عمران و فن‌آوران مهندسی کمک می‌کند.

مهاجرت تکنسین عمران به استرالیا

وظیفه ارزیابی تکنسین عمران برای مهاجرت و اعطای ویزا بر عهده سازمان وت اسس (VETASSESS) است. این سازمان ارزیاب استرالیایی، کار سنجش مهارت‌های متقاضیان را برای استخدام در مشاغل مختلف، انجام می‌دهد.

بعضی از مهم‌ترین مدارک موردنیاز وت‌اسس عبارتند از:

  • عکس پاسپورت سایز ۶ در ۴
  • مدارک شناسایی، پاسپورت یا شناسنامه
  • مدارک دانشگاهی
  • رزومه کاری و تحصیلی
  • مدارک شغلی

یک مزیت وت‌اسس آن است که از شما مدرک زبان نمی‌خواهد.

راه‌های دریافت ویزای کار یا اقامت دائم استرالیا برای تکنسین مهندسی عمران، همان ساب‌کلاس‌هایی هستند که در بالا، برای مهندس عمران، به آن‌ها اشاره کردیم. میانگین حقوق تکنسین مهندسی عمران در استرالیا سالانه بین ۶۰ تا ۸۰ هزار دلار است.

سومین و آخرین کد شغل، دستیار و نقشه کش عمران (Civil Engineering Draftsperson) با کد ۳۱۲۲۱۱ است. در فهرست ANZSCO درباره این شغل نوشته شده است: «[دستیار و نقشه‌کش عمران] در تهیه طرح‌ها و نقشه‌های دقیق در زمینه مهندسی عمران به کارشناسان عمران و فن‌آوران مهندسی کمک می‌کند.

ارزیابی متقاضیان برای شغل دستیاری و نقشه‌کشی عمران نیز در وت‌اسس قابل انجام است. مسیرهای دریافت ویزای کار یا اقامت دائم هم همان‌هایی هستند که در دو مورد قبلی عنوان کردیم.

برای متوسط حقوق دستیار و نقشه‌کش عمران در استرالیا نیز همان بازه ۶۰ تا ۸۰ هزار دلار در سال را مدنظر داشته باشید.

درآمد مهندس عمران در استرالیا

مثل هر گوشه‌ای از این دنیا، درآمد مهندس عمران در استرالیا هم به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ از تجربه و مدت اشتغال فرد گرفته تا شرکت محل کار و موقعیت مکانی آن در کشور. اما به‌طور میانگین، یک مهندس عمران در استرالیا ۲۲۰۰ دلار در هفته دآمد خواهد داشت.

تکنسین مهندسی عمران: ۱۷۰۰ دلار در هفته درآمد خواهد داشت؛

بااین‌حال این درآمد میانگین است. در رده‌های شغلی پایین یا سال‌های ابتدایی کار، یک مهندس عمران می‌تواند انتظار حقوقی در حدود ۸۰ هزار دلار در سال را داشته باشد. این عدد برای مهندسین تازه‌کار تا ۷۰ هزار دلار در سال هم پایین می‌آید. همچنین مهندسین باتجربه می‌توانند تا سالانه ۱۲۰ هزار دلار و حتی تا ۱۶۰ هزار دلار درآمد داشته باشند.

سطح حقوق در بخش خصوصی و دولتی بسیار متفاوت است، اما در بعضی از جایگاه‌های شغلی، مهندسین بخش دولتی-عمومی هم دریافتی بالایی دارند. مثلا میانگین حقوق یک مهندس عمران در دانشگاه سیدنی از ۲۰۰ هزار دلار در سال هم فراتر می‌رود.

دقت کنید که این ارقام قطعی نیستند و باید شخصا، باتوجه‌به توانایی‌های خود و وضعیت کنونی دنیا، درباره درآمد عمران در استرالیا تحقیق کنید.

حقوق مهندس عمران در استرالیا

چرا استرالیا بهترین کشور برای مهاجرت مهندسین عمران است؟

مهندسی عمران برای مهاجرت به استرالیا جزو رشته‌های بسیار خوب محسوب می‌شود و این کشور به دلایل ریز و درشت، یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت این دسته از مهندسین است.

در استرالیا، کارفرماها تقاضای بالایی برای مهندسی عمران دارند و این رشته از ظرفیت بالایی برای رشد در آینده برخوردار است. مهندسان عمران در سراسر این کشور، از شهرهای بزرگ گرفته تا مناطق دورافتاده استخدام می‌شوند و به‌ویژه در بخش‌هایی مانند صنایع و معدن، توانایی‌های آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در استرالیا بیشتر مهندسین عمران به‌شکل تمام‌وقت، به‌طور میانگین برای ۳۶ ساعت در هفته، کار می‌کنند. در این کشور هم، مانند سایر نقاط دنیا، یکی از مزیت‌های مهندسی عمران این است که فرد می‌تواند بسته به نظر خود، سراغ کار دولتی یا خصوصی برود. علاوه‌بر کار، استرالیا برای تحصیل در رشته عمران هم گزینه خوبی به شمار می‌رود که در بخش بعدی درباره آن صحبت خواهیم کرد.

به‌جز کار و تحصیل، یکی از دیگر از دلایل مناسب بودن استرالیا برای عمرانی‌ها، کیفیت مثال‌زدنی زندگی در این کشور است. طبق گزارش سازمان ملل متحد، استرالیا دومین کشور برتر دنیا برای زندگی محسوب می‌شود. امید به زندگی بالا، فضای اجتماعی مناسب و رفاه بالای اقتصادی، از مزایای اصلی استرالیا محسوب می‌شوند.

استرالیا همچنین دومین کشور شاد جهان است. این عنوان را نشریه وال استریت ژورنال با تجزیه‌وتحلیل ۱۱ شاخص رفاهی مختلف، برای این سرزمین در نظر گرفته است. استرالیا در تمام این شاخص‌ها وضعیت بسیار خوبی دارد؛ یعنی در: میزان اشتغال، سطح درآمد، دسترسی به مسکن، تعادل میان کار و زندگی شخصی، نظام آموزشی باکیفیت، شرایط محیط زیست، مشارکت شهروندان، سلامت و بهداشت، ایمنی، رضایت از زندگی و وضعیت جامعه.

استرالیا اقتصاد پویایی دارد که در طول دهه‌های گذشته مدام بهتر و بهتر شده است. این خطه دارای نیروی کار ماهر، جامعه سازگار، پشتوانه سیاسی-اجتماعی مستحکم و نهادهای مردم‌سالارانه‌ای است که آن را به یکی از کشورهای نمونه دنیا تبدیل کرده‌اند.

فرآیند تایید ویزا در استرالیا برای برنامه‌های مهاجرتی به‌طور میانگین حدودا ۱۸ ماه زمان می‌برد که درمقایسه با کشورهای دیگر، زمان کوتاهی است. هرچه نباشد استرالیا از زمان تاسیس خود کشوری مهاجرپذیر بوده و به یک کشور چندفرهنگی و با رواداری اجتماعی بالا تبدیل شده است که در آن عملا اثری از تبعیض نژادی نیست. استرالیا همچنین یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا محسوب می‌شود، سطح جرم و جنایت آن پایین است و نیروی پلیس توانمندی دارد.

آب‌وهوای استرالیا نسبتا خوب است و تنوع قابل‌قبولی دارد؛ به‌طوری‌که درحالی‌که در شمال با آب‌وهوای استوایی سروکار داریم، در جنوب آن می‌توانیم گذر فصل‌ها را به‌خوبی احساس کنیم. زمستان‌های آن هم درمقایسه با اروپا و آمریکای شمالی، معتدل و ملایم هستند.

استرالیا یکی از پایین‌ترین نرخ‌های تراکم جمعیت را در دنیا دارد. همین مسئله باعث شده است تا جای زیادی برای افزایش جمعیت، آبادانی و ساخت‌وساز داشته باشد که برای مهندسین عمران فرصت بسیار خوبی خواهد بود. البته نباید فراموش کرد که بخش‌های وسیعی از این سرزمین، بیابانی و خشک هستند و یکی از دلایل پایین بودن تراکم جمعیت به‌همین‌خاطر است.

تحصیل در رشته عمران در استرالیا امکان پذیر است؟

رابطه خوب رشته عمران و استرالیا تنها به کار محدود نمی‌شود؛ بلکه این کشور انتخاب معقولانه‌ای برای تحصیل در این رشته هم به شمار می‌آید. منظورمان هم تحصیل در مقطع کارشناسی و هم کارشناسی ارشد است.

استرالیا میزبان بعضی از بهترین دانشگاه‌های جهان، ازجمله دانشگاه ملبورن، دانشگاه سیدنی و دانشگاه ملی استرالیا، است. همچنین هزینه زندگی و شهریه دانشگاه‌ها در استرالیا به‌طورکلی پایین‌تر از بسیاری کشورهای دیگر است.

اگر مدرک کارشناسی عمران دارید و می‌خواهید در مقطع ارشد به آن ادامه بدهید، به دلایل زیر، استرالیا می‌تواند مقصد مناسبی برایتان باشد:

کیفیت بالای آموزش

دانشگاه‌های استرالیا همیشه در فهرست برترین موسسات آموزشی دنیا حضور دارند. آن‌ها به داشتن زیرساخت‌های باکیفیت، امکانات پروهشی فنی و هیئت‌های علمی باتجربه، معروف هستند. بااین‌حساب دستکم از لحاظ دسترسی به نرم افزارهای مهندسی در استرالیا کمبودی نخواهید داشت.

فرصت‌های پژوهشی کم‌نظیر

در استرالیا تاکید خاصی روی تحقیق و نوآوری وجود دارد. در حین تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عمران، شما به مجموعه‌ای از آزمایشگاه‌ها و پروژه‌های پژوهشی دسترسی پیدا می‌کنید که در رشد صنعت نقش ارزشمندی ایفا می‌کنند.

کسب تجربه عملی

موسسات آموزشی استرالیا تجربه عملی و شراکت در صنعت را در اولویت قرار می‌دهند. در بسیاری از دوره‌ها و رشته‌های دانشگاهی، دوره‌های کارآموزی، کارهای تیمی و همکاری صنعتی، نقش پررنگی دارند که به دانشجوها امکان می‌دهند در رشته خود، تجربیات واقعی کسب کنند.

تحصیل مهندسی عمران در استرالیا

نرخ اشتغال بالا

به‌لطف نرخ اشتغال بالای استرالیا، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های این کشور، ازجمله مهندسین و کارشناس‌های ارشد عمران، می‌توانند با خیالی راحت به دنبال کار بگردند. این نرخ با اقتصاد قوی استرالیا و تقاضای بالای بازار کار آن برای متخصصان ماهر، فراهم شده است.

فرصت‌های کاری، بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی

استرالیا جزو کشورهایی است که ویزای کار پس از تحصیل (Post-study work visa یا PSW) اعطا می‌کند. این ویزا به دانشجویان خارجی اجازه می‌دهد تا پس از دریافت مدرک دانشگاهی، فورا در جایی مشغول شوند و تجربیات کاری ارزشمندی به دست بیاورند که به موقعیت بهتر آن‌ها در بازار کار می‌انجامد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، بسته به دانشگاه و گرایش انتخابی، متفاوت خواهد بود. به‌طور متوسط، دانشجویان خارجی می‌توانند با پرداخت رقمی بین ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار دلار استرالیا در سال، در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنند.

تعدادی از دانشگاه‌های برتر استرالیا برای کارشناسی ارشد عمران عبارتند از:

  • دانشگاه ملبورن: ارتباطات صنعتی قوی و بخش تحقیقات قدرتمند، دانشگاه ملبورن را به گزینه خوبی برای تحصیل در مقطع ارشد عمران تبدیل کرده است.
  • دانشگاه سیدنی: این دانشگاه به‌خاطر دوره‌های مهندسی نوآورانه و پایداری‌محورش توصیه می‌شود.
  • دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW): طیف متنوعی از گرایش‌های عمران را در این مجموعه خواهید یافت.
  • دانشگاه موناش: امکانات پیشرفته و فرصت‌های تحقیقاتی مشترک، از نقاط قوت این دانشگاه هستند.
  • دانشگاه کوئینزلند (UQ): تمرکز روی مهارت‌های عملی و همکاری صنعتی، از ویژگی‌های برتر دانشگاه کوئینزلند محسوب می‌شود.
  • دانشگاه استرالیای غربی (UWA): در مقطع ارشد عمران این مجموعه، تاکید خاصی روی نوآوری و پایداری صورت گرفته که می‌تواند نظرتان را جلب کند.
  • دانشگاه آدلاید: رشته‌های مهندسی دانشگاه آدلاید بسیار مشهور هستند و رشته عمران هم مستثنی نیست.
  • دانشگاه فناوری کوئینزلند (QUT): این دانشگاه به اتخاذ رویکرد عملی و صنعت‌محور در آموزش مهندسی عمران، معروف است.
  • دانشگاه سلطنتی فناوری ملبورن (RMIT): مقطع ارشد این دانشگاه، فرصت‌های یادگیری عملی و ارتباطات صنعتی فراوانی را در خود جای داده است.
  • دانشگاه فناوری سیدنی (UTS): دانشگاه UTS طیف گسترده‌ای از گرایش‌های مهندسی عمران را با تمرکز برروی کاربردی بودن و ارائه راه‌حل‌های پایدار، پوشش می‌دهد.

موارد زیر، بخشی از پیش‌نیازهای اصلی برای تحصیل ارشد در رشته عمران در دانشگاه‌های استرالیا هستند:

  • مدرک کارشناسی معتبر در یک رشته مهندسی مرتبط
  • مهارت انگلیسی کافی؛ مثلا برای آیلتس، معمولا حداقل نمره قابل‌قبول ۶.۵ با حداقل نمره ۶ در هر بخش است
  • توصیه‌نامه/معرفی‌نامه
  • ریزنمرات دانشگاهی
  • انگیزه‌نامه (SOP) و ارائه اهداف تحصیلی و شغلی
  • رزومه کاری و تحصیلی
  • سایر موارد: بعضی دانشگاه‌ها ممکن است مدارک دیگری، مانند پروپوزال، را هم از متقاضیان درخواست کنند

استرالیا برای مقطع کارشناسی عمران هم، کم‌وبیش به همان دلایل بالا، گزینه معقولی است. اعتبار بالای رشته‌های عمران دانشگاه‌های آن، تاکید روی یادگیری عملی و همکاری با صنعت، توجه ویژه به مهندسی پایدار و سازگار با محیط زیست و همچنین پرداختن به انرژی‌های تجدیدپذیر و بیوتکنولوژی، تحصیل در این موسسات را با مزایای زیادی همراه کرده است. همچنین در اوایل سال ۲۰۲۳، استرالیا با کمبود مهندس، به‌ویژه در کوئینزلند و غرب کشور، دست‌وپنجه نرم می‌کرد که احتمالا هنوز ادامه داشته باشد و چشم‌انداز بهتری را برای اشتغال در این رشته به وجود بیاورد.

کدام شهر بیشترین میزان حقوق را به مهندسان عمران میدهد؟

طبیعتا در همه‌جای دنیا در کنار مدرک، تجربه و سابقه شغلی مهندس و نوع شرکت یا سازمان محل اشتغال، شهر محل کار هم روی حقوق دریافتی مهندسین عمران اثر می‌گذارد؛ مسئله‌ای که در استرالیا هم صادق است.

بیشترین حقوق مهندسان عمران در استرالیا در کدام شهر است

در گلد کوست (Gold Coast)، میانگین حقوق مهندس عمران حدودا ۱۲۹ هزار دلار استرالیا در سال است و آن را می‌توانیم یکی از بهترین شهرها از این نظر بدانیم. بعد از آن، می‌توانیم به سراغ سیدنی و ملبورن برویم. متوسط حقوق در این دو شهر تقریبا سالانه ۱۱۴ هزار دلار است. به‌طورکلی شهرهای بزرگی مثل سیدنی و ملبورن به‌خاطر رشد سریع و ساخت‌وسازهای زیادی که دارند، فرصت‌های شغلی زیادی را در دسترس مهندسین عمران قرار می‌دهند.

اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید یا آنکه صرفا می‌خواهید برآوردی از وضعیت خود برای مهاجرت به این کشور داشته باشید، یونیک ویزا پیشنهادی برایتان دارد. شما می‌توانید ازطریق فرم ارزیابی زیر، شرایط خود را برای دریافت ویزای موقت یا اخذ اقامت دائم در این کشور محک بزنید.

 محاسبه‌ آنلاین امتیاز

یونیک ویزا همراه شما در مهاجرتشما را تا رسیدن به مقصد همراهی می کنیم!

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی یونیک ویزا، از آخرین اخبار، جدیدترین تغییرات قوانین مهاجرت و موقعیت های کاری و تحصیلی مهاجرت مطلع شوید!

آماده مهاجرت هستی؟! محاسبه گر آنلاین امتیازات